Kevadine puhastus iseendas

 Kevadine puhastus iseendas


 Kevad on aeg, kus loodus tärkab ja ka inimestes tekib rohkem rõõme, sest päike on nii särav ja ere ja siis tahaks ju ise ka samamoodi särada.

Kevadeti on alati kombeks teha puhastusi - just suurpuhastusi - kodus, aias, autos, kontoris jne jne.

Kuid, selleks, et ise särada on vaja ka enda sees puhastus teha. Sellest aga avalikult ei räägita, kuidas seda teha ja kust üldse alustada.

Alustuseks loo endale personaalne kliendikonto:
https://coral.club/ee/2843031.html?language=et

Mis teekond oleks kõige arukam: 
 
Vali alustuseks just programm "Elupakend"
 
1. Elupakend programm :
„Elupakk“ komplekti kuuluvad tooted, mis toetavad organismi: kaitsevad väliskeskkonna ebasoodsatest mõjudest, parendavad sisekeskkonna seisundit, reguleerivad hüdratatsiooni ja seedimisprotsessi. 
 
Millest programm koosneb? : 

CORAL-MINE

Mineraalne kompositsioon parandab vee füsioloogilist täisväärtuslikkust. Avaldab reguleerivat toimet organismi mineraalainete tasakaalule, normaliseerides eluks oluliste süsteemide ja organite talitlust. 


ASSIMILATOR

Seedimisfermentide kompleks „Assimilator“ aitab organismi omastada paremini valke, rasvu, süsivesikuid ja toidukiudusid. Õige seedimine soodustab kõikide organite ja süsteemide normaalset talitlust ning parendab väljanägemist ja enesetunnet.


ACTIVIN

Sisaldab efektiivseid taimseid antioksüdante ja adaptogeene. Kaitseb rakke oksüdatiivse stressi eest, parandab südame ja veresoonte funktsiooni. Tõstab toonust, aktiivsust ja vastupidavust.

 

 
Mõned kliendid on seda programmi teinud lausa 2, 3 korda järjest, sest tunnevad, et see annab neile nii palju head energiat. Kui soovid teha  Elupakend programmi teha kaks korda, siis vali seda teha.
 
 Järgmisena jätka kehamürkide väljutamise programmiga
 
2.  Coral Detox programm,
 
Coral Detox – see on kompleksne lähenemine, mis kindlustab toksiinide loomuliku väljutamist organismist, rakkude tervist ja aktiivsust.
 

ASSIMILATOR

Rasvlahustuvate toksiinide väljutamiseks. Aitab kaasa toiduainete kvaliteetsele lõhustamisele (valgud, rasvad, süsivesikud), normaliseerib ainevahetust ja vähendab toksiinide moodustumist.

Terve seedimine ja tugev immuunsus.

 

H-500

Vees lahutuvate toksiinide väljutamiseks. Kõige tänapäevasem antioksüdant, mis võimaldab neutraliseerida organismis tekkivaid toksiine. Takistab vabade radikaalide purustava toime avaldumist. Suurendab organismi energiapotentsiaali rakuenergia tootmise stimuleerimise arvel. Taastab jõu, reipuse ja vastupidavuse.

 

CORAL-MINE

Vees lahutuvate toksiinide väljutamiseks. See on looduslik vee rikastaja, mis soodustab vees lahutuvate toksiinide efektiivset väljutamist inimese organismist, taastab organismi eneseregulatsiooni. Aitab kaasa aktiivsele pikaealisusele.

 

 CORAL LECITHIN

Rasvlahustuvate toksiinide väljutamiseks. Kaitseb rakumembraane toksiinide kahjustava toime eest. Aitab efektiivselt toksiinid neutraliseerida ja organismist välja viia.

 
viide programmile: 
https://ee.coral.club/shop/coral-detox.html?language=et&REF_CODE=301612028998

 
 Järgmise etapina tee soolestiku puhastus
 
3 .Võiks olla soolestiku puhastus: 
 

Onestack HG – see on esimene kompleksprogramm, mille koostisesse kuuluvad soolestiku ja seedimise kui terviku komplekssele tervendamisele kaasa aitavad tooted.
 

Terve soolestik on tugeva immuunsuse, organismi erinevate süsteemide efektiivse töö, kauni välimuse, reipa enesetunde tagatis.

Programm on arvestatud 30 päevaks ja koosneb kolmest järjestikusest 10-päevasest etapist

 

1. ETAPP

Soolestiku pehmetoimeline puhastamine. Aktiveeruvad detoksikatsiooni ja elutegevuse jääkproduktide, toksiinide, parasiitide (ussnugiliste) väljutamisprotsessid. Paraneb sapipõie ja neerude töö.

Kasutatavad tooted: Super Flora, Zaferan, Musta pähkli lehed, Papaia, Coral Lutsern, Coral Letsitiin, Coral Burdock Root, Cascara Sagrada, Coral Carnitine.

2. ETAPP

Soolestiku töö normaliseerimine kasuliku mikrofloora järkjärgulise taastamise, toidu seedimise parandamise ja toitainete omastamise teel.

Kasutatavad tooted: Super Flora, Zaferan, Coral Letsitiin,  Assimilator, Coral Artišokk, Coral Magneesium, AquaOx.

 

3. ETAPP

Seedetrakti normaalse funktsioneerimise taastamine, vitamiinide-mineraalainete  tasakaalu ja ainevahetuse optimeerimine organismis.

 

CORAL-MINE

Ideaalne lahendus on mineraalse kompositsiooniga Coral Mine kasutamine, mis parandab joogivee kvaliteeti. Vesi on oluline vee ja soolade ning happe-aluselise tasakaalu normaliseerimiseks, aga ka seedetrakti tööks. 


SUPER-FLORA

Soodustab kasulike bakterite kasvu ja parandada soolestiku mikrofloorat.

 

ZAFERAN

Stimuleerib sapi eritumist ja väljutamist, parandab seedimist, soodustab kolesterooli vähenemist.

 

MUSTA PÄHKLI LEHT

On antiparasitaarse ja kergelt kõhulahtistava toimega, soodustab soolestiku limaskesta tervendamist ja kolesterooli langust.

 

PAPAIA

Aitab valkude lõhestamisel, aktiveerib soolestiku tööd, vähendab limaskestade ärritust ja kiirendab nende paranemist.

 

CORAL LUTSERN

Puhastab soolestiku mikrohatte, samaaegselt varustades organismi mineraalide, aminohapete ja vitamiinidega. 

 

CORAL LETSITIIN

Vajalik kahjustatud rakkude, immuunsüsteemi rakkude ehk lümfotsüütide ja maksarakkude ehk makrofaagide uuendamiseks ja regeneratsiooniks.

 

CORAL BURDOCK ROOT

Osaleb neeru, maksa ja sapipõe detoksikatsioonis.

 

CASCARA SAGRADA

Pehmelt toimiv kõhulahtisti, mis soodustab soolestiku regulaarset tühjendamist. 

 

CORAL KARNITIIN

Tänu energia eraldumisele kiirendab rasvade lõhestumist, mis on vajalik kõrge elujõulisuse toetamiseks; väljutab organismist toksilisi ühendeid, ennetades nende ladestumist. 


ASSIMILAATOR

Loodusliku päritoluga ensüümide kompleks, parandab seedimist ja toitainete omastamist. A ja D-vitamiinid soodustavad seedetrakti limaskestade taastumist, D-vitamiin reguleerib seedefermentide ja -hormoonide sünteesi.

 

CORAL ARTIŠOKK

Sisaldab hepatoprotektoreid, avaldab ravivat toimet maksale ja sapijuhadele.


CORAL MAGNEESIUM

Normaliseerib soolestiku peristaltika ja sapipõie tööd, parandab toitainete, vitamiinide ja mineraalide omastamist, aktiveerib energia tootmist. 

 

AQUAOX

Toote koostises sisalduvad taimsed ekstraktid-oksüdandid mõjuvad positiivselt veenidele ja kolesterooli tasemele, olles samuti üldise toniseeriva toimega.


CORAL TAURIIN

"Universaalne" aminohape, mis on eluliselt vajalik organismi normaalseks funktsioneerimiseks. Parandab magneesiumi omastamist. Omab märkimisväärset antioksüdantset aktiivsust. Soodustab maksa detoksikatsiooni. Aitab normaliseerida sapieritust, mis omakorda parandab seedimist.


OMEGA 3/60

Polüküllastumata rasvhapped on olulised peaaegu kõikide elundite ja süsteemide normaalse töö tagamiseks, k. a - seedetrakt. Nottinghami Ülikooli Meditsiinikooli ja Kuningliku kolledži (London) teadlased tõestasid, et polüküllastumata rasvhapped mõjuvad soolestiku bioloogilisele rikkusele positiivselt. 


MSM

Väävli allikas, mille sisaldus organismi aastatega langeb. Väävel on väga oluline limaskesta rakkude regulaarsel uuenemisel, sest nende regeneratsioonikiirus on 1 miljon rakku minutis. 


PREMIUM SPIRULINA

Kergelt omastavate aminohapete allikas, mis on vajalikud ka seedeensüümide sünteesiks.

 

Programmi rakendamise ajal on soovitatav pidada kinni joomisrežiimist (vähemalt 1,5 liitrit vett mineraalse lisandiga Coral-Mine) ja järgida toitumissoovitusi.

 Viide tootele:

 
Peale soolestiku puhastuse programmi on aeg teha ka ära parasiidi puhastuse programm.
Soolestiku programmis olid ka sees parasiitide väljutamise preparaadid, kuid parasiid programm ise on veelgi põhjaliku.  

4. Parasiidi programm 
 
 Parashield —kaitse parasiitide eest.

 

KOMPLEKT AITAB KAASA:

  • soolestiku puhastamisel erinevatest parasiitidest;
  • organismi detoksikatsioonile;
  • immuunsuse tugevdamisele;
  • soolestiku terve mikrofloora taastumisele.

 PARAFIGHT– laia mõjuspektriga antiparasitaarne vahend. Tema alus on kombinatsioon 12 taime ekstraktidest: musta pähkli, nelgi, kummeli, pikka pipra, raudrohu, altee, küüslaugu, piparmündi, tüümiani, salvei ja pune. Nende ekstraktide aktiivsete komponentide – tanniinide, orgaaniliste happete, flavonoidide, mõruglükosiitide, eeterlikke õlide, aplitsiini ja piperiini - kompleksne mõju takistab parasiitide elutsemist arengu erinevatel staadiumitel, stimuleerib nende väljutamist organismist, aitab toime tulla käärimise ja mädanemise protsessidega soolestikus.

 

CORAL BURDOCK ROOT – sisaldab purustatud takjajuurt ja tema ekstrakti, mis suurendab aktiivsete ainete konsentratsiooni. Toote aktiivsed komponendid kiirendavad organismi puhastumise protsesse ja takistavad patogeensete bakterite kasvu seedetraktis.

 

MSM – sünergiline toode biosaadava orgaanilise väävli (MSM), Vitamiin C ja biotiini baasil. Toote aktiivsed komponendid aitavad väljutada organismist paljusid toksilisi aineid, osutavad antioksüdantse kaitse, parandavad naha, juuste ja küünte seisundit.


SUPER-FLORA – tasakaalustatud kombinatsioon probiootikumite (bifido- ja laktobakterite) ja prebiootikumi inuliiniga soolestiku mikrofloora normaliseerimiseks. Tänu kasulikke bakterite suurenemisele paraneb soolestikus toidu seedimise protsess, tugevneb immuunsus.
 
CORAL-MINE – reliktkorallidest koosnev mineraalne kompleks, mis sisaldab oma koostises kasulike makro- ja mikroelementide (kaltsiumi, kaaliumi, magneesiumi jt) soolasid. Kokkupuutel veega liiguvad soolades sisalduvad mineraalid vee, parandades selle füsioloogilist väärtust ja organoleptilisi omadusi, samuti reguleerivad soolad vee mineraalainete koostist ja happe-aluselist tasakaalu.

 
 Viimaseks etapiks vali sügav soolte puhastus, mis on kahe nädalane taimne paast. 

5. Colovada (siin tuleb juba minu abi kasutada, et selle kontorist kätte saaks)
 
Siin on sul valida kahe programmi vahel ja võid teha need ka järjest
esimene valik on

Colovada Light - soolestiku pehme puhastus - sõbralik lahendus sinu organismile.

https://londonitegevused.blogspot.com/2019/11/colovada-light-soolestiku-pehme.html
 
Selle programmi ajal on kerged toidud lubatud ja kaasa tuleb ka retseptiraamat.

Colovada Plus on põhjalikum programm, kus on sees ka 4 päeva paastu. Kõht siiski tühi ei ole, sest toidu asemel võtad 4 korda päevas spetsiaalset pubrit, mille lahustad külmas vee ja see tekitab täiskõhu tunde.

Kui tekib küsimusi, siis võta minuga ühendust:
helilondon@gmail.com

Kommentaarid

Populaarsed postitused