Kehadiagnostika, annab vastused keha seisukorrast


QMRA testi eesmärk on anda inimesele informatsiooni tema kehaorganite seisukorra kohta. Teeme seda koostöös Coral Clubiga ja töötame selle ettevõte toodetega, mis on 25 tegevusaasta jooksul ennast igati tõestanud ja saavutatud on suurepäraseid terviseresultaate. Meie keha on üks tervik ja ei saa seda lahti võtta nö varuosadeks, seepärast lähtub ka Coral Clubi kehatervikust ja klubi arstide poolt on koostatud tervisehäirete lahendamiseks spetsiaalsed programmid taimsete vahenditega.

Meie keha on üks tervik ja meie keha vajab igapäevaselt õiged mineraale, vitamiine, antioksüdante, fermente jne.
Kuid kuidas sa tead, mis sinu kehas puudu on ja mida sinu keha vajab ? Umbes täpselt neid tarbides - on see pigem raha raiskamine.

Terviseprobleemid saavad sageli alguse just sellest, et meie kehas on kas midagi üle või on midagi puudu -- igapäevane veetarbimine on väike, värskes õhus viibitakse vähe jne jne - ehk neid komponente on väga palju, mis mängivad rolli meie kogu keha funktsioneerimises.



Quantum Magnetic Resonance Analyzer (QMRA) asendab vajadust ultraheli, tuumamagnetresonants- või radiograafia erinevate parimast tervisest kõrvalekallete avastamisel ja aitab praktikutel kiiresti avastada tervisliku seisukorra muutumise põhjused. Samuti teha kasulikke soovitusi, mis on inimestele abiks, keha tervendamise protsessis.

Analüüs annab täiusliku ülevaate kliendi Tervislikust seisukorrast ilma vereanalüüsi või röntgenita. Ei radiatsiooni, ei verd, ei mingit mõistatamist!

Hoides lihtsalt sensorit oma peopesas, kogutakse minuti jooksul Teie tervise andmeid erinevatest organsüsteemidest. See täiustatud elektrooniline süsteem kogub signaale inimrakkude magnetväljast teaduslikuks analüüsiks ja selle abil võrreldakse igat organit mahukas andmebaasis olevaga.

Seega saab analüüsida ja määrata testitava isiku tervislikku seisundit ja peamisi probleeme ning selle alusel tegutsemiseks esitada standardsed terviserikete vältimise soovitused. Esimene sihtmärk on põhjus. Peatage sümptomite ravimine, see ei eemalda põhjust.

Diagnostika ise võtab aega mõne minuti, koos andmete sisestamisega.
Küll aga sellega asi ei piirdu, vaid siis selgitan lahti testi jooksul kogutud info.
Kogu ajakulu on ligikaudu 45-50 minutit.

Mida inimene teada saab:
1) Südame ja veresoondkond – veresoonte läbilaskvus, vere paksus, viskoossus.
2) Peensool ja magu – peristaltika ja imendumine - võimalik kindlaks teha, kas soolestikus on liigset lima või on soolestikus seened. Lisaks mao töö kindlaks tegemine.
3) Jämesool – Jämesoole peristaltika, puhtus ja töövõime.
4) Maks – rasvumise näit, toksikoosi näit, vitamiinide salvestamine, sapi töö.
5) Kõhunääre ehk pankreas – Insuliini ja glükoosinäit + kõhunäärme töövõime
6) Neerud – Valgusade, bakteriaalne näit, neerukivide ohu määr, nitraatide ja pestitsiidide näit
7) Kopsud – kopsumaht, bronhide puhtus, kopsude tervikpilt.
8) Aju närvisüsteem – veresoonte olukord, närvisüsteem , mäluindeks, toitainete ligipääs.

9) Luu mineraali tihedus – luuhõrenemise näit, mineraalide liig imendumine või ala imendumine. traumade näit
10) Liigesed – liigeste seisukord, traumad, valud, haigused.
11) Luude kasvuindeks – indeks näitab, kui kiire oleks paranemine, kui peaks luu murdma ja kas üldse on selline oht.
12) Mineraalid kehas – täielik inimkehale asendamatute mineraalide ülevaade
13) Vitamiinid kehas – asendamatute vitamiinide nimekiri .
14) Aminohapped kehas – milline on heas olevate aminohapete seis.
15) Koensüüm kehas – Q 10 olemasolu.
16) Endokriinsüsteem – hormoonsüsteemi ülevaade.
17) Immuunsüsteem – rakuvahelise vedeliku näit, kas puhas või must( lümf).
Millistes organsüsteemides on immuunsus madalam ja millises keha osas võib olla mingi bakteriaalne invasioon. Võimalik määrata liigse lima olemasolu kehas ja viiruste olemas olu.

18) Toksiinid-mürgid kehas – millisest kohast saab inimene individuaalselt väliseid toksiine- jook, söök, elektomagnet kiirgus ja hingamisteed.
19) Raskemetallide kogus kehas – määrab ära raskemetallide olemasolu. Nimekiri  ( ei näita alumiiniumi näitu)
20) Füüsiline elukvaliteet – keha füüsiline ja vaimne tasakaal, vee ja hapniku tasakaal+ rakuvahelise vedeliku PH määramine.
21) Allergiad – ärritajad kehas - talumatused ja võimalikud allergiad. Sh- tolm, ravimid, loomakarvad, mereannid, õietolm, remondivärvid jne.
22) Ülekaalulisus - määrab ära seedimise kiiruse või siis kui aeglane seedimine on, lisaks näitab liig toksilise rasvkoe olemasolu kehas.
23) Nahk – selle üldine seisund - sünnimärkide ülevaade ( Adekvaatne vastus, kui inimene pole 2 kuud päevitanud) immuunsus, keemiareostus nahal jne.
24) Silmad - silmalihased, kae tekkimise oht, tursed, immuunsüsteem jne.
25) Kollageen – testi põhiselt näitab ära keha nõrgima lüli
26) Närvisüsteem – näitab ära stressitaseme ja närvisüsteemi ülepinge.
27) Südame ja aju pulss – pulsisagedus, südametöö, veresoonte läbilaskvus .

  
Rahaline kulu    75.00 EUR eurot,
ajaline kulu ca 50 minutit.

NB! Testile aja broneerimiseks võta ühendust allpool olevate kontaktide kaudu.
Kui sinuga koos tuleb enam, kui 3 inimest, siis rahaline kulu 60 eurot inimese kohta, kui 5 inimest, siis 50 eurot inimese kohta.

Tartus saab jooksvalt kokkuleppida.

Mujal Eestis tuleb eraldi kokkuleppida. Kui huvilisi on vähemalt 7 inimest ja olemas on ka ruum , kus protsessi läbi viia, siis pole probleem ka kohale tulla.

Kaasa saab inimene ka soovitused, mida ta ise eelkõige saab ära teha, et tervis veel parem oleks ja lisaks koostame ka 3-5 kuulise programmi Coral Clubi toodetega, kuna just nendega on saavutatud ettevõtte enam, kui 25 tegevusaasta jooksul väga suurepäraseid tervisetulemusi, kuna ettevõtte tervisekontseptsioon on lahendada probleemi juurpõhjused.

Kas inimene otsustab pakutud võimalust kasutada ja programmid läbi teha - jääb inimese enda otsuseks.
Selge on see, et reaalsed tulemused tulevad ca 5-6 kuu pärast, kuna keha puhastusprotsess võtab aega. Aastakümmeneid ei ole inimesed omanud piisavalt infot, kuidas ennast sisemiselt puhastada ja korrastada, seepärast nüüd sellega alustades tuleb varuda kannatlikku meelt ja olla järjepidev.

Anthony William oma raamatus "Meditsiinimeedium" ütleb samuti "Peaksite paranemist märkama mõne kuu järel ja kogu protsess võtab tavaliselt aega kuus kuud kuni kaks pool aastat aega" (lk 105).

Klubiliikmeks registreerumine kohustusi kaasa ei too, aga annab suurepärase võimaluse saada regulaarselt infot , kuidas hoida ennast ja oma lähedasi tervetena

NB! Klubiliikmeks tasub teha vaid siiski siis, kui inimene on valmis ka koostatud programmi järgima, et oma tervist samm sammult parandada.
Luues endale klubinumbri sellega kohustusi ei kaasne.
Klubinumber kinnitub 90 päeva jooksul, kui liige on teinud vähemalt ühe ostu mis enamasti on Coral Mine vesi maksumusega liikmele 21.00
viide tootele :
https://ee.coral.club/shop/coral-mine.html?REF_CODE=819633947537&offer=2220


https://coral.club/2843031.html
NB! TEGEMIST EI OLE TERVISHOIU TEENUSEGA JA DIAGNOOSE EI PANE.

Iga inimene on väga erinev ja tulemused on igal inimesel ka erinevad. Mina olen heameelga nõustajaks ja suuna näitajaks ja eelkõige soovin, et inimesed oleksid terved ja õnnelikud.

Kui soovid ennast registreerida kehaskaneeringule, siis kirjuta mulle :
meilile helilondon@gmail.com või
helista tel 5058051 või
võta ühendust messingeri kaudu.

Coral Clubi ametlik webileht :

Kommentaarid

Populaarsed postitused