Mida teha, kui kodus on rahutu loomuga vs hüperaktiivne laps nö käitumishäirega laps.

Tere armas lugeja.

See on minu esimene postitus minu blogis, kus räägin sel korral vaktsiiniga seonduvatest kogemustest.

Mina ei ole kunagi teinud saladust sellest, et minu noorema pojaga on olnud koolis käitumisprobleeme ja neid oli rohkem, kui oleks osanud tahta.  Ta on beebist peale olnud kuidagi väga kurja olemisega ja justkui tõrjuv laps. Ta ei tahtnud, et temaga müratakse või mängitakse, ta pigem hoidis omaette. Hommikuti ärgates oli nagu väike vihapunn. Pidasingi seda tema eripäraks.

Kui  Oliver oli jõudnud sellesse vanusesse, et oli aeg alustada kooliteed, siis minu taju oli see, et tema jaoks on see liiga vara - ta ei ole kooliks valmis, kuid kasvataja jäi endale kindlaks, et ta saab hakkama.

2013/2014  aastal alustas ta oma kooliteed.
Esimeses klassis oli silmnähtavalt lapsele raske, olla tunnis paigal 45 minutit oli tõsine probleem, pidevalt oli ta nihelenud, küll seganud tundi, kõndinud klassis lihtsalt ringi jne jne.Nüüdseks tean, mis seda kõike põhjustas - vaktsiinides olevad raskemetallid kogunevad ajju ja see põhjustab ka lastel käitumisprobleeme , keskendumisvõimet jne jne.

Kuna I klassi lõpuks oli reaalsus see, et II klassi minnes oleks tal olnud veelgi raskem, sest lugema hakkamisega oli tõsiselt raske. Kooliga konsulteerides sai otsustatud, et poja jääb I klassi kordama.
Õnneks võttis ka laps seda väga kergelt ja probleemideta ja uuel õppeaastal läks tal juba palju paremini.

See oli veel see aeg, kus mina olin andnud meditsiini austaja ja usin vaktsineerija. Mul ei olnud õrna aimugi, et vaktsiinid võiksid kuidagi halvasti mõjuda.


2015 ja 2016 aasta möödusid pidevate sõnumite vahetamisega kooli suhtluskeskkonnas, kus ei oldud rahul Oliveri käitumisega, küll tegi ta seda ja teist ja kolmandat ja neljandat, kiusas, ütles kellegile halvast, kõndis klassis suvalisel ringi, et püsinud paigal, pidevalt niheles, ei suutnud keskenduda jne jne.

2016 aastal suunas kool meid eripedagoogi juurde , samuti psühholoogi juurde jne jne, käisime läbi erinevad komisjonid sh Rajaleidjas jne jne - et leida põhjus, miks laps käitub nii nagu käitub - põhjust ei ole tänaseni keegi suutnud leida.

ca samal aastal tegi kool otsuse luua väike klass just neile lastele, kelledel on õppimisega raskusi, nii läks ka Oliver väikesesse klassi, kus oli õpetaja poolset tähelepanu rohkem ja toetust samuti.

Mõni aasta varem jõudis minu ellu Coral Club ja seda kõigepealt just seose Oliveri kobarpeavaludega, millele meditsiiniliselt oli ainus lahendus vaid valuvaigistid.

2016 aasta oli ka see aasta, kui hakkasin mõistma, et mingi seos lapse käitumisel on vaktsiinidega ja tegin otsuse mitte enam lasta vaktsiine teha. Seda paljuski tänu sellele raamatule :
https://helios.ee/toode/toidu-moju-lapse-ajule-arengule-ja-kaitumisele/

Töötasin enda jaoks läbi Coral clubi valikud, et millega ma saan oma poja organismi toetada ja sai valitud esialgu kolm toodet :

NB! Alla 8 aastase lapse puhul vähenda koguseid poole võrra või võta kindlasti enne minuga ühendust.
1. Griffonia - 1 hommikul ja 1 õhtul
Griffonia on toode, mis on vajalik kesk- ja perifeerse närvisüsteemi töö optimeerimiseks. Aitab efektiivselt toime tulla stressi ja unehäiretega.
viide tootele
https://ee.coral-club.com/shop/products/91848.html?REF_CODE=290065671929 

2. Lecitin - 2 hommikul ja 2 õhtul
Coral Lecithin on üks kõige universaalsematest toidulisadest, mis on vajalik kõikide organite ja süsteemide tervise toetamiseks, kaasa arvatud kesknärvisüsteem ja seedeelundid.
Lecitin on ka nö tarkuse kapsel.
Viide tootele: 

3. Mindset - 1 hommikul ja 1 õhtul
Toode MindSet parandab aju verevarustust ja toitainetega varustamist, tähelepanu, mälu, suurendab organismi energiapotentsiaali, töövõimet ja stressitaluvust. 
 Viide tootele: 

Neid tooteid võttis poeg igapäevaselt - jah talle tuli pidevalt meelde tuletada, sest laps on ju laps.
Hiljem sai lisatud ka Spirulina tabletid
Spirulina on suurepärane toode neile, kes soovivad puhastada organismi, jälgida kaalu ja tõsta organismi toonust.
See on äärmiselt kasulik toidulisand vitamiinide ja mineraalide vaeguse, aneemia ja immuunsuse nõrgenemise korral.
Pulbri, kapslite ja tablettide vormis tooted on valmistatud 100 % ökoloogiliselt puhta spirulina vetika baasil ning vastavad kõige rangematele kvaliteedinõuetele.
Spirulinas leiduv glutamiinhape aktiveerib vaimsed võimed ja annab ajurakkudele energiat.

 Viide tootele:
https://ee.coral.club/shop/premium-spirulina.html?REF_CODE=290065671929&offer=2163


Kõik Coral Clubi tooted on sertifitseeritud ja looduslikud ning ettevõte on ise turul olnud aastast 1998.


Juba ca 5-6 nädalat hiljem märkas ka õpetaja, et Oliver on muutunud asjalikumaks, võtab tunnist osa, ei jaluta enam suvaliselt ringi ja ka õpitulemused paranesid, paranes ka keskendumisvõime. 

Me oleme seda protsessi teinud kuuridena - ca kuu-kaks ülal kirjeldatud tooted, siis oleme teinud parasitaarset kuuri https://londonitegevused.blogspot.com/2019/07/puukuurnikud-meie-kehas.html- ca kuu aega, siis uuesti ajutoit ja närvisüsteemi toetus. Vahel võttis Oliver ainult lecitini, sest seda võibki ka pidevalt võtta, kuna on vajalik kogu organismile.

ca novembri keskelt 2019 on meil kasutusel selline programm 
1. Spirulina - 3 tk hommikul ja 3 tk õhtul 
Viide tootele: 
2.Coral Chlorella - 3 tk hommikul ja 3 tk õhtul
Looduslik toode, mis põhineb mikrovetikas klorellal ja millel on ainulaadne bioloogiline koostis. Toode toimib antioksüdandina ja mürgituste vastaselt, suudab optimeerida immuunsüsteemi tegevust ja seedeprotsessi. Aitab puhastada organismi mürkainetest.

3. Griffonia - 1 hommikul ja 1 õhtul
4. Lecitin - 3 hommikul ja 3 õhtul

 Just käesoleva nädala alguses (2-7 detsember 2019) ütlesin Oliverile, ta on muutnud arukamaks, arutlevamaks, taiplikumaks ja mis kõige vahvam  - mõni nädala tagasi tekkis tal soov kallistada ehk teha igaõhtune unekalli, mida varem ta ei tahtnud. 
 
Ta ise on jaganud tähelepanekuid, kuidas tema klassikaaslased on käitunud nii nagu ei peaks ja kuidas ta ise enam selle käitumismudeliga kaasa ei lähe.

Me oleme muutnud ka toitumist, välja on jäänud väga palju piimatooteid, vahel harva tarbime juustu ja kodujuustu, kuid seda tõesti harva. Samuti on vähenenud ka lihatoodete osakaal, meie menüüs, ka teraviljade osas oleme teinud paremaid valikuid. 
 
Kindlasti ei ole nii, et krõbistame erinevaid kapsleid ja tulemused tulevad - ei tule need nii, palju on vaja ära teha ka toitumise osas. Meie peres on küll lisaks ülalmainitud toodetele ka igapäevases tarbimises elav vesi - millest täpsemalt saad lugeda siin :
https://londonitegevused.blogspot.com/2017/07/miks-on-oluline-vesi-ja-selle.html
ja väga hea video selle kohta leiad siit : https://youtu.be/hDoYv4yutIA
 
Meie keha on üks tervik ja meid ei saa nö jupideks jagada, nagu seda kahjuks täna meedikud teevad, sest neid on nii õpetatud. Kui inimene järgib Coral Clubi tervisekontseptsiooni, siis hakkavadki toimuma muutused organismis ja toimuvad tervenemised, isegi sellised, mida justkui ei oleks osanud oodatagi.

Mis on Coral clubi tervise kontseptsioon on lahti räägitud selles videos, millele tegin ka eesti keelse tõlke alla : https://youtu.be/qKwoxve9bYw
Kuna see härra räägib vägagi kiirelt, siis video esitluskiirust saad muuta ratta märgi alt.

Kui sind see teema kõnetab ja oled samas oluorras, kus olin mina mõni aasta tagasi ja oled valmis alustama oma lapse , aga ka enda tervise korrastamist ja keha puhastamist, siis alustuseks loo endale konto just selle lingi abil :
https://coral.club/ee/6283661.html 
Sinu soovitajaks ongi Oliver, kuid mina olen sinu isiklik mentor ja nö tugiisik.

Klubiliikme vormistamine  EI TOO KAASA KOHUSTUSI  sinu jaoks, see annab sulle eelkõige võimaluse tutvuda ja kogeda seda, mida ettevõte pakub. Küll aga on siiski oluline teada, et alates konto loomisest on konto aktiivne 90 või kuni esimese ostu sooritamiseni. Kui 90 päeva jooksul ei ole ostu tehtud, siis konto kustub ja saad kasvõi järgmisel päeval endale uue konto luua.
Esimene ost on enamasti olnud Coral Mine vesi - mis klubiliikmele maksab 18.26

Kõik toodete hinnad ilma kontot omamata on 20 % kallimad.
NB! Kui sa ei soovi endale isiklikku klubinumbrit luua, siis saad ostu teha alati ka minu abiga.

Kogu see protsess ei ole kerge ja muutused ei pruugi tekkida kiirelt, meil on see teekond olnud tänaseks kohe kohe 3 aastat ja ma tean, et meil võtab veel aega enne, kui lapse keha vaktsiinijääkidest puhtaks saab, kuid juba praegused tulemused on väga head.

Võid alati mulle julgesti helistada või kirjutada e-mailile või siis FB messingeri

Heli London-Kalinin
tel 5058051
e-mail: helilondon@gmail.com
Coral Clubi ametlik webileht :


Kommentaarid

Populaarsed postitused