Mis asi see TERVISEKONTSEPTSIOON õige on ?????

Tere armas lugeja !

Coral Clubis räägitakse palju tervisekontseptsioonist ja ilmselt sinu jaoks jääb arusaamatuks, mis teema sellega õige on.

Coral Club on ettevõtte, mis on tegutsenud juba üle 20 aasta ja läbi selle aja on neil olnud oma kindel suund, kuidas toetada meie organismi.
Coral Clubil on selge tervisekonsteptsioon, mida mööda liigutakse.


Räägin lahti mis asi on üldse tervisekontseptsioon ja sina loe mõttega kaasa ja analüüsi ise see oma peas läbi ja hea on saada ka tagasisidet, mida sina sellest lähenemisest arvad.

Kui Sinult küsida - millest meie keha alguse saab ? Siis ilmselt jääd sa veidikeseks mõtlema, kusjuures enamus jäävadki mõtlema, sest nad kohe ei raali välja, kui lihtne see vastus tegelikult on.

Me kõik saame alguse rakust, kui rakk on terve, siis on terved ka koed - loogiline ju ?!
Kui on terved koed, siis on ju terved ka elundid - maks, süda, kopsud jne jne.

Kui on terved elundid, siis on terved ka süsteemid - mis on süsteemid ?
Meie keha on jaotatud nö 12 süsteemiks :

Seedesüsteem
Närvisüsteem

Immuunsüsteem
Endokriinsüsteem
jne jne jne jne


Kui kõik eelnevad osad kehas on terved, siis on terved ka süsteemid ja siis on terve ka inimene.

Selleks, et meie rakk, koed ja elundid ja süsteemid saaksid olla terved tuleb järgida nelja sammu :
1. Jooda
2. Puhasta
3. Toida
4. Kaitse 


Mida see siis tegelikult tähendab ? 

👉 Jooda- keha vajab vett, ükskõik milline elusolend, vajab elus olemiseks vett. Esimene haigestumise põhjus on veepuudus. Lihtsalt joo vett. 

👉 Puhasta- kõlab paljudele ehk karmilt, aga me oleme bakteritele , parasiitidele ja muudele pudulojustele enda kehas nagu luksushotellid, milles on mugav elada. Ja pole enam ammugi kellegile saladuseks, et soolestikust algab tervis. Kiudained ja piisava vee kogus aitavad siin suurepäraselt, soolestiku tervist korras hoida.

👉 Toida- Paljudele on arusaamatu, mis rakutoidust pidevalt räägitakse. Aga need on need toitained, mida meie keha vajab igapäevaste toimingute tegemiseks, nagu nägemine, kuulmine, liikumine jne. Need on mineraalid, vitamiinid, aminohapped, omega rasvhapped ja seede- ensüümid. 

👉 Kaitse - tänapäeva ühiskond soosib pideva elektromagnet kiirguse reostuse olemasolu ja vabade radikaalide rünnakut kehale. Ka liigsete kemikaalide osakaal on paljudes kodudes liiga suur. On hea , kui on olemas õpetused ja abimehed, kes aitavad seda fooni vähendada.

Väga hästi on see kontseptsioon lahti räägitus siin loengus, saad ka tõlke rattast peale panna
https://youtu.be/qKwoxve9bYw


💧💦💧💧💦💧💧💦💧💧💦💧💧💦💧💧💦
 

Mitte kellegi jaoks ei ole uudis, et vesi on meie elu alus. Ilma veeta ei ela taimed ja ammugi mitte inimene, kuid paraku just inimene on see, kes armastab juua kõike muud, aga mitte vett.

Meie keha vajab igapäevaselt ca 2-2,5 liitrit vett , kindlasti tekib nüüd arvamusi, et nii palju ei ole vaja ja selle hulka läheb ju ka toiduga saadav vesi jne jne.
Aga võtame nüüd loogiliselt. 

Meie keha on enam, kui 70% vesi ehk koosneb veest. Ei koosne, teest, mahlast, kohvist vms. Vesi on kehas kõige suurem nö transportöör, mis transpordib kehas laiali toitained, vitamiinid, mineraalid jms. 

Sellest kõigest põhjalikumalt olen kirjutanud enda blogis
https://londonitegevused.blogspot.com/…/miks-on-oluline-ves…
Kui sind huvitab rohkem, siis võid alati mulle helistada või kirjutada.
 

NB! Ma ei ole meedik, ma ei ole õppinud meditsiini, kuid olen ennast harinud Coral Clubi poolt pakutavate loengute abil, mille tagatoas tegutsevad ja toimetavad ja jagavad oma teadmisi ja kogemusi pikaajalise kogemusega meedikud, teadlased jms.

Omades ise nüüdseks üle 4 aastat kogemust selle ettevõttega, julgen kinnitada, et kui järgid 4 sammu - jooda, puhasta, toida ja kaitse, siis samm -sammult paraneb ka inimese enesetunne, muutuvad isud, paraneb naha seisukord jne jne ja mis kõige tähtsam - ka tervis muutub järjest paremaks. 

💧💦💧💧💦💧💧💦💧💧💦💧💧💦💧💧💦
 
Minu moto on : Raha võib olla, aga TERVIS PEAB OLEMA.


Enda jaoks saad personaalse terviseklubi kasutaja luua selle viite abil
https://coral.club/ee/2843031.html


Mina olen sinu jaoks olemas ja kättesaadav telefoni teel, emaili teel või messingeri teel.
Küsi, kui vajad infot juurde.

Head tervist soovides

Heli





Kommentaarid

Populaarsed postitused