Oliveri lugu

Lubasin oma varasemas postituses, et kirjutan ka kogemusloo enda noorema poja tervise probleemist. 

Nüüd siis teen seda.

Minu kolmas poeg sündis 2006 aasta 14 jaanuaril. Imikuna oli laps üsnagi terve,  ca teisel eluaastal olid aegaajalt kõrvapõletikud, millede kestel kurtis laps ka valu silmas. Tol hetkel pidasime seda valuks seoses kõrvapõletikuga. Kui laps oli terveks saanud, siis oli ka valu läinud. 

Kui ca 2-2,5 vanuselt eemaldati adenoidid, siis kadusid ära kõrvapõletikud, kuid nö silmavalu ei kadunud kuhugi. Kuna need valuhood, kus laps röökis nagu meeletu, hoides kinni oma paremat silma, kestsid mõnest minutist kuni mitmekümne minutini ja kordusid vahel 3 korda järjest vahel rohkem, vahel harvem ja ca kord kuus vahel ka mitmel päeval järjest, siis jõudsime selle tulemusel lastehaiglasse, kus nädala jooksul tehti kõik võimalikud uuringud, mida teha osati. Tulemuseks oli diagnoos - kobarpeavalu


Mitmetel kordadel käis meil kodus ka kiirabi, kes tegi küll lapsele valuvaigistava süsti, kuid tulemus oli olematu, sest nagu kiirabi oli minema läinud oli valuhoog jällegi tagasi. Ainuke toimiv lahendus oli tol hetkel alla 3 aastasel lapsel 400mg ibumax ja vahel lausa poole tunnise vahega, selleks, et valu järgi annaks.

Ja nii oli meil see tsükkel lapse 9 eluaastani. Järgmine ravilahendus raviarsti poolt oli 800mg ibumax, mis oli ainult retseptiga, kuid kuna õnneks saime apteegi omaga hakkama, siis kangemat meile vaja ei olnud.
Samas ütles raviarst, et eestis on teine laps, kellel on sama diagnoos ja sellel lapsel on 40 valuhoogu päevas. Ma ei taha mõeldagi, mida see ema tundma pidi.

Lasteaias oli alati valuvaigisti kaasas, kuna mitte kunagi ei olnud võimalik ette teada, kuna see valuhoog last nö ründab. Valu ise oli nii meeletu, et kodus olles, ronis laps mööda mind valust ülesse. Mõnda aega ma ei olnud suuteline sellel teemal isegi rääkima, sest kõige hullem ühe lapsevanema jaoks on see, kui ta ei suuda mitte kuidagi oma last aidata.
Vägagi mitmetel kordadel oli olukord, kus helistati lastaaiast ja öeldi, et tulge lapsele järgi, sest ta röögib meeletult. Kooli minnes oli samasuguseid olukordi.
Seda kogemust ei soovita mitte kellelegi.

Aastal 2014 suvel kuulsin esimest korda Corali Clubist ja mida see ettevõtte on teinud ja miks. 
Nagu eestlasele kohane, siis ei torma kohe peaees uude maailma - ikka tasa ja targu. Kõigepealt proovisin enda peal asjad ära - hakkasin vett jooma, tegin puhastused läbi jne - kuna endale mõjus hästi, siis alles julgesin lapsele hakata andma.

Alustasime vee joomisega, siis samm sammult puhastusprogrammidega ja tänaseks oleme jõudnud nii kaugele, et peavalud on üsnagi harvad ehk pea olematud.

Käsime ka diagnostikas, mis näitas üsnagi selgelt kus probleemid on.
See pilt näitab keha üldist seisukorda, mida tumedam on organ, seda raskem on antud organil tööd teha.
Tervenemise kava, mille kirjutab meie klubi arst.


Arusaadavatel põhjustel oli kõige suurem probleem maksaga, sest kui väike laps võtab sageli 400mg Ibumaxi, ja seda vahel 2 korda järjest, et valu järgi annaks, siis on loomulik, et lapse väike keha ei pruugi seda kõige paremini taluda. 

Tol ajal ei olnud mul neid teadmisi, mis on täna.

Õnneks oleme tänaseks nendest peavaluhoogudest 95% ulatuses vabanenud ja seda eelkõige tänu suunatud tegevustele ja loomulikult ka loodusmeditsiinile. Meie menüüst on väljas valgejahu tooted üsnagi suures osas, valge suhkur, väga suures osas lehmapiima tooted, lihasöömine on oluliselt vähenenud. Väga palju on tekkinud meie toidulauale värskeid puuvilju, juurvilju, teeme sageli erinevaid salateid, aedviljadest püreesuppe kreemja kookoskoorega jne.

Ehk oleme selle viimase 3 aasta jooksul vägagi palju enda menüüd muutnud. Ja loomulikult on meie igapäeva tarbimises ka looduslikud toidurikastajad - letsitiin, spiruliina.
Haiguste korral on meil alati kasutusel sipelgapuu koore kapslid, musta pähkli lehed ja küüslagu kapslid jne jne.

See protsess on võtnud aega mitu aastat, aga me oleme jõudnud tänaseks faasi, kus laps enam ei piinle sellistes meeletutes valudes, mida ta varem kogema pidi.

Lapsevanemana mõistad , et sinagi oleksid valmis otsima lahendust, et sinu laps ei kannataks. 
Mina olen selle lahenduse leidnud ja aidanud nii enda last, kui ka ise ennast.

Kui sinagi oled teekonnal, et otsida lahendust, kuidas toetada oma lapse tervist või siis enda tervist, siis oled sattunud õigele lehele.
Alustuseks saad luua endale kasutaja just Oliveri soovituslingi kaudu
https://coral.club/ee/6283661.html.

Kasutaja loomine , kohustusi endaga kaasa ei too, kuid tagab selle, et sa saad kõik tooted vähemalt 20% soodsama hinnaga, kui mitte registreeritud liikmel. Samuti kogub iga sinu sooritatud ost boonuseid.

Täna jagan neid kogemusi ja teadmisi teistega ka, et ka nemad saaksid oma tervisehäiretele lahendused ja tunneksid ennast hästi ja oleksid alati terved.

Selleks, et teisi veelgi paremini aidata ja nõustada, teen ka kehadiagnostikat vastavalt kokkuleppele. Põhiliselt Tartus, kuid kokkuleppel ka mujal Eestis.

Kellel huvi - siis võib mulle kirjutada meilile - helilondon@gmail.com või siis FB messingeri.
Mis see täpsemalt on, selle kohta on olemas ka minu blogis eraldi postitus siin:
https://londonitegevused.blogspot.com/2018/07/kehadiagnostika-annab-vastused-keha.html

Kommentaarid

Populaarsed postitused