Kuidas oma keha samm sammult puhastada ja taastada enda terve mina ?

 

Kuidas oma keha samm sammult puhastada ja taastada enda terve mina ?

Programmi on kokku pannud Raivo Orgussaar

Esimesed – 1,5 kuud

Paljud haigused, mida ravida püütakse, ei allu arstide juures ravile ja just seepärast, et arstid ei lähene haigustele sügavuti  Nad ei tegele nende sihipärase väljaravimisega, kõrvaldades haiguste tekkepõhjuseid.

Haigestuda aga saabki vaid kahel juhul
, esiteks on sageli midagi puudu ja nendeks pole mitte rikkalik tavasöögimass, vaid just rakkudele vajalikud toitained ning teiseks on haiguste puhul midagi üle, mida keharakud sugugi ei vaja ja selleks on sissesõõdavad, hingatavad, läbi naha imenduvad mürkained, ainetegevusjäägid ja ka parasiidid, millest Inimkond sageli lausa kubisemas on.

Kõik, mis ummistab keha, see kõik tekitab kehas hapnikupuudust, takistades rakkude elutalitlusi ning hapnikupuudus aga tekitab keha hapendumist, rakkude lämbumist, hukkumist ja on alguseks uutele happendumistele.

Happeline keha on aga kõige paremaks kasvulavaks kõikidele haigustele, parasiitidele ja kogu elundkonna kiirele vananemisele.

Ka paljud loodusmedistiini kasutavad ravitsejad ja tervisenõustajad nõustavad võtma tooteid, kuid ilma teadliku ja sihipäraselt järjekindla lähenemiseta või väga odavaid ja toimeaineveseid tooteid tarbides ei jõuta enamasti soovitud tulemusteni.

Selleks, et end tulemuslikult tervendada, on soovitav läbida esmalt just see kogu keha hõlmav puhastuskava:

See on siis siin: 4 sammu terviseni: "vesi, puhastus, toit & kaitse"

Programmid Koralliklubi toodetega

1)     Sissejuhatuses alustame organismi rikastamist piisavas koguses ja õigete omadustega vee joomisega - Koralliveega.

Inimene koosneb ca 80% veest ja kõikide süsteemide korrapäraseks töötamiseks on vaja igapäev juua minimaalselt 2 - 2.5 liitrit. ( 35ml x kehakaalu kilogramm).

Kohe ärgates juua vähemalt 640 ml korallivett ja vähemalt pool tundi enne toituma asumist. Ülejäänud valmistehtud koralliveest, kallata suletavasse klaasanumasse, et laeng õhu käes ära ei lenduks ja juua ära päeva jooksul, kas pool tundi enne järgnevat toitumist või 1 tund (pärast puuviljade), 2 tundi (pärast juurikate, roheluse, valgulise taimtoidu ja pähklite tarbimist), 4 tundi pärast lihatoodete söömist, aga kindlasti tühja kõhu peale. Kui inimene pole harjunud vett jooma , tuleb alustada mõnest klaasitäiest päevas ja tõsta koguseid.

Lisaks on soovitav tarbida ka antioksüdante, kaitsmaks rakke edasise energiakaotuse eest vabadele radikaalidele.

Soovitatavad tooted:

1) etapp - Organsüsteemide aktiveerimine Korallivee joomisega:

ü  Vesi (Coral Mine)

ü  H-500 (antioksüdant)

 Manustamine.

Võtke üks 1 grammine korallipakike ja asetage see koos paberiga 1,5 l suurusesse veeanumasse. Laske sellel seal 5 min. seista ja alustage siis vee joomist. Vett on kasulik juua tühja kõhuga, vähemalt pool tundi enne toidu tarbimist, ehk siis tühja kõhu peale. Et seedimine toimiks, peab valguline söök saama palju maohapet, vesi aga lahjendab seda ja seedetoiming ei toimu enam korrapäraselt.

H-500 võtke kapsel kuni 2 tk hommikul, koos vee joomisega või asetage see tehtud korallivette, aga vähemalt veerand tundi pärast korallipuru vette lisamist, et see ei imaks koos veest raskemetalle ja tehislikke aineid välja imades sisse ka H-500-s leiduvaid mineraalaineid ega vähendaks selle toimet.

Kestvus: 14 päeva.

Rahaline kulu –

Coral Mine 21.00 ( saab valmistada 45 liitrit bioloogiliselt omastatavat vett) võiks juua min 2-2,5 liitrit igapäevaselt. Kui juua päeva jooksul soovituslik kogus ehk siis 2,5 liitrit bioloogiliselt omastatavat vett kuu ajasest pakist jätkub sulle 15 päevaks.

 

H-500 – 30,00 (sisaldab 60 kapslit), 56,00 (sisaldab 120 kapslit) – kui tarbida soovituslikult 4 tk päevas x 30 = 120 kapslit kuus.

Kulu kokku – min – 21,00 + 56,00 = 77,00

Sellest kuurist jääb sul H-500 purgist alles 60 tk, mida saad järgmises etapis kasutada.

2) Edasi läbime organismi peamiste mürkainete väljutamise programme ja läheme – Coral Detox juurde. See on esimene etapp põhjalikust puhastusseeriast. Coral Detox pakk sisaldab lisaks maksa ja neerusid toetavaid tooteid, sest kogemused näitavad, et kui maks ja neerud pole kõige paremas seisus, võivad nad puhastuse käigus nõrgasti toksiine läbi filtreerida ja selle tulemusel valulikuks muutuda.

Tooted Detox-i puhul (peamiste rasv- ja vesilahustuvate toksiinide väljutamine):

ü  Assimilaator

ü  Vesi (Coral Mine)

ü  H-500

ü  Letsitiin

Kestvus 14 (kuni  21) päeva

Rahaline kulu –

Coral Mine 21,00 ( saab valmistada 45 liitrit bioloogiliselt omastatavat vett),

Assimilaator – 28,00 ( sisaldab 90 kapslit) - min 3 tk päevas x 21 = 63 tk kuus, jääb alles 27 kapslit

Letsitin  - 15,00 (sisaldab 120 kapslit) - min 4 tk päevas x 21= 84 tk kuus, jääb alles 36 kapslit

Kulu kokku:

Eelmisest 14 päevast on järgi jäänud pool purki H-500,

Lisakulu – 28,00 + 15,00 + 21,00 (Coral Mine) = 64,00

 

 Siin võid osta ka valmis Coral Detox Programmi:
https://ee.coral.club/shop/coral-detox.html?language=et&REF_CODE=301612028998&utm_source=copy-link&utm_medium=cart-recom


1 filter pannakse 1.5 liitrilisse pudelisse ja tarbitakse ära 6-8 tunni jooksul. Filter ei lahustu vees, kuid seda „liiva“ saab hiljem panna toataimedele või aeda või segades liiva kookosõliga saab teha head näomaski.

 

Manustamine.

Jätkame korallivee joomist ja H-500 tarbimist. Mõlema juhendid on lahti kirjutatud punktis nr. 1.

Assimilaatorit on hea võtta iga kord enne kuumtöödeldud söögi tarbmimist, vähamalt kapsel enne söömist. Kui võimalik koguselist mahtu suurendada, siis kapsel ka kohe pärast sööki. Nii siis enne hommiku-, lõuna- ja õhtusööki, ehk siis mvähemalt 3 kapslit päevas. Kui võtta ka pärast söömist, siis vähemalt 6 tk.

Assimilaatori tarbimine ei tekita rasket tunnet maos pärast söömist ega tekita söömisjärgset suurt väsimust, pigem vähendab seda ja ei kurna üle keha enda fermentide loometoimet.

H-500 võtke kapsel kuni 2 tk hommikul, koos vee joomisega või asetage see tehtud korallivette, aga vähemalt veerand tundi pärast korallipuru vette lisamist, et see ei imaks koos veest raskemetalle ja tehislikke aineid välja imades sisse ka H-500-s leiduvaid mineraalaineid ega vähendaks selle toimet.

Letsitiini manustada koos söögiga (võib ka niisama, toitumise vahel). Võtta igal korral vähemalt 1 kapsel (parem isegi 2) ja nii iga toidukorra ajal. Letsitiini on soovitav võtta võimaluse korral isegi rohkem, sest see on üliolulne keha paljude eluliste toimingute jaoks.

Letsitiini olulisusest saab pähjalikult vaadata siin:

https://www.youtube.com/watch?v=mfbM9JlFjRc&t=1809s

Miks just Corali Mine vesi

https://www.youtube.com/watch?v=Pp8KHEvp748&t=241s

Mida teevad Coral Mine ja H-500 veega ?

https://www.youtube.com/watch?v=xV13vE8npYk&t=1s

 3) Järgmine etapp on põletike maha võtmine organismist, et käivita efektiivsemalt meie organismi kõik süsteemid ja vabastada keha liigsetest sisemistest pingetest. See on vajalik keha koostööks parasiitide (bakterid, seened, ussnugilised) väljutamiseks. Põletike maha võtmise tulemusel me ühtlasi ka juba hakkame väljutame kehasiseseid kutsumata külalisi (parasiite).

Tooted põletike maha võtmiseks elundkonnast koos puhastusega (pisikud, viirused, ussnugilised, eenelised):*
1. Assimilaator*** - iga toidukorra eel võtta 1 kapsel, soovitav ka pärast söömise lõppu 1 kapsel.

2. Letsitiin*** - päeva jooksul 4 – 8 tk

3. H-500*** - 2-5 tk päevas

3. Vesi (Coral Mine) – igapäevaselt min 2-2,5 liitrit vett juua

4. Sipelgapuukoor (seleeniga) 2 tk 2 korda päevas – 4tk x 28= 112 kapslit

5. Must pähkel  2 tk 2 korda päevas 4tk x 28= 112 kapslit

6. Küüslauk -  1 tk hommikul ja 2 tk õhtul – 3*28= 84 tk

7. Kolloidhōbe (silver max) -  korgitäis 2 kord päevas

__________________________

Kestus tõhusam on seda teha 28 päeva (võib läbida ka 21 päevaga, kuid tõhusus võib kannatada)

Rahaline kulu –

Coral Mine -                      21,00 ( saab valmistada 45 liitrit bioloogiliselt omastatavat vett)

H-500 –                              30,00 (sisaldab 60 kapslit), 56,00 (sisaldab 120 kapslit)

Assimilaator –                  28,00 ( sisaldab 90 kapslit)

Letsitin  -                           15,00 (sisaldab 120 kapslit)

Sipelgapuu koor –           15,00 – (sisaldab 90 kapslit)

Must pähkel –                  11,00 ( sisaldab 90 kapslit)

Küüslaugu ekstrakt –        11.00 ( purgis 90 kapslit )

Silvermax – 118 ml pudel – 18,00, 228 ml pudel – 34,00

Kulu kokku : 191,00 - ( kui osta kõik need kirjeldatud tooted, sest osa neist jääb ka järgmisse programmi tsüklisse)

 

Manustamine:

Kolloidhõbedat manustada korgitäis hommikusse joogivette ja korgitäis õhtusesse, aga vaid siis, kui korallipuru lisamisest on möödunud vähemalt 15 minutit ja selle imamistoime on juba lakanud. Erinevalt arstide "teadmistest" pole kolloidhõbe hõbedast nahka tekitav, kuna selle peen, kolloidne vorm võimaldab sellel rakkudel täielikult omastada.

Sipelgapuu koort (SPL) ja musta pähkli lehte (MPL) manustada vahetult enne või ka pärast toitumist, 2 kapslit korraga ja kolm korda päevas. Sedasi manustades kulub 28 päevase puhastuskuuri peale ära peaaegu kaks purki SPK ja MPL, kuid soovitan nende pealt mitte kokku hoida, kuna summad, mida säästa on väikesed, kuid võimalus, et veri ei küllastu piisavalt vajalike ainetega jääb vastasel juhul suureks.

Küüslauku -  1 tk hommikul ja 2 tükki õhtul.  Kehas olevad seened ja parasiidid ei armasta küüslauku ja vaikselt lahkuvad kehast.

Tuletan meelde, et 1-s küüslaugukapslis on 2 terve ja maheda, seega ka fermentideküllase ja tugevatoimelise küüslaugu jagu õli ja toimeaineid, mida ilmselt niisama päevas ära tarbida polegi nii kerge, kolme kapslit= 6 terve küüslauguga ( mitte küüslaugu küün vaid terve küüslauk).

Kui kellelgi on aga tugev põletik, kehas juba tulekahju, siis soovitan võtta SPK julgemalt, alustades eelpool kirjutatud kogustest ja suurendades kogust igal päeval 3 kapsli võrra, ehk kapsli võrra iga manustamise ajal. Kogust võib suurendada ka julgemalt, korrutades annuse kahega, igal päeval ja võtta SPK umbes 27-33 kapslit päevas, kuid siinjuures on väga põletikulistel Inimesetel oht saada mingeid tagasilööke tervise vallas ja seepärast soovitan ise koguste suurendamisel enda keha kuulata.

Põletikuliste hädade puhul soovitan koheselt kasutusse võtta ka Kassiküüne ja Ternespiima kapsleid, mis tugevdavad immuunrakke. Neid võtta siis vastavalt vähemalt 3 tk. korraga ja kolm korda päevas. Kogust võib suurendada ka SPK ja MPL manustatava koguseni, kuid kassiküünt võtta toitumise ajal, ternespiim aga neelake otse koos kapsliga ja jooge vett peale. Samas võib suurendada ka kolloidhõbeda joomist 5 korgitäieni päevas. 

Olen ise neid koguseid võtnud ja end mõne päevaga terveks ravinud https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f4c/1/16/1f642.png:)

*** Assimilaator, Letsitiin, H-500 ja Coral Mine on tooted, mida on soovitav kasutada pidevalt, mistahes puhastusetappi läbides ja ka pärast seda.

4) Pärast looduslike pisikutehävitajate - antibiootikumide võtmist taastame soolestiku mikrofloorat kasulike ja seal loomulikult elama pidavate pisikutega

ü  Mega acidofilus – 2 tk 3 korda päevas (6 x 7 päeva = 42 tk)

ü  Super Flora – 2 tk 3 korda päevas (6 x 7 päeva = 42 tk)

Piisab 1-st või kahest valikust nende seast.

Tarbimise aeg 7 päeva

Rahaline kulu –

Daily Delicious Hi-Fiber Akai & Mustika pulber (pulber 270 g)– 20,00

Taastab soolestiku normaalse mikrofloora. Alandab kolesterooli ja veresuhkru taset. Vähendab

ülekaalulisuse riski

Super Flora – 20,00 ( sisaldab 90 kapslit)

Kokku : 40,00

Soovituslikult jätkata ka igapäevaselt Coral Mine vee joomist.

5) Amööbsete ainuraksete parasiitide tõrje (elusorganismide elu teeme keeruliseks - kibedaks ja neile mitte kõlblikuks, mille tulemusel nad kolivad ise organismist välja). Peamiselt väljutame algloomaasid, nagu toksoplasmoosi ja opistorhhe ning lambliaid (maksalutikad).

Tooted:

ü  Assimilaator – võtta iga toidukorraga

ü  Vesi (Coral Mine) – juua päeva jooksul min 2-2,5 liitrit

ü  H-500 – 2 tk hommikul ja 2 tk õhtul

ü  Letsitiin - 4-8 tk päeva jooksul

ü  Parafight – 3 tk hommikul ja 3 tk õhtul

ü  Optistop – 3 tk hommikul ja 2 tk õhtul

Kestvus: 21 päeva

Rahaline kulu –

Coral Mine -                      20,00 ( saab valmistada 45 liitrit bioloogiliselt omastatavat vett)

H-500 –                              56.00 (sisaldab 60 kapslit), 48,70 (sisaldab 120 kapslit)

Assimilaator –                  28,00 ( sisaldab 90 kapslit)

Letsitin  -                           15,00 (sisaldab 120 kapslit)

Parafight                       20,00 (sisaldab 90 kapslit)

Opistop                           22,00 ( sisaldab 100 kapslit)

KOKKU: 161,00

6) Nüüd on aeg neerude ja maksa põhjalikumaks puhastuseks, sest parasiite väljutades suurenevad ka nende poolt eritatavad mürk- ning jääkained, mis koormavad veelgi enam maksa ja neerusid.

Tooted neerude ja maksa põhjalikuks puhastamiseks:

ü  Alfalfa – hommikul 2 tk ja õhtul 2 tk

ü  Artishok– hommikul 2 tk ja õhtul 2 tk

ü  Fandetox – pakike lahustada kuumas vees ja juua teena – 1 hommikul ja 1 õhtul

Kestvus 10-14 päeva

Rahaline kulu :

Alfa-Alfa – 14,00

Artishok – 18,00

Fan Detox – 52,00

KOKKU  - 84,00

7) Kuues etapp on soolepuhastus Colo Vada-ga (füüsiline soolepuhastusprogramm, mille tulemusel väljutame soolestikust sinna kogunenud ja talletunud jääkaineid ja seeneliste poolt loodud niidistikke).

Tooted soolepuhastuseks:

ü  Vesi (Coral Mine)

ü  H-500 – päeva jooksul 2-5 tk

ü  Colo-Vada Plus - programmi juhend on kaasas.
Kestvus: 14 päeva

Rahaline kulu – 90,00  - Colovada Plus programm ise. Colovada Light programm 77,00  . võid valida enne kergema programmi ja siis alles Colovada Plus programmi.

8) Peale Colo-vadat tuleb taas taastada soolestiku pisikkeskkonda kasulike pisikute ja fermentidega, et rikastada ja ettevalmistada seedesüsteem toitainete omastamiseks. Lisame programmile lümfipuhastuse jaoks mõeldud tooted, et peale parasiiditõrjet lümfisüsteemis olevad jääkained väljutada.

Tooted soolestiku pisikkeskkonna taastamiseks, et tagada koostöös fermentidega ka pisikutepoolne seedetegevuse taastumine ja lümfisüsteemi puhastus jääkainetest (loomulik jätk parasiiditõrjele, mille tulemusel võib lümfisüsteemis olla veel väjutamata toksiine ja parasiite)

ü  Vesi (Coral Mine)

ü   H-500  - 2- 5 tk päevas , (jälle ka Assimilaator ja letsitiin)

ü  Daily Delicious Hi-Fiber Akai & Mustika pulber (pulber 270 g)– 20,00

Taastab soolestiku normaalse mikrofloora. Alandab kolesterooli ja veresuhkru taset.

Vähendab ülekaalulisuse riski 

üSuper Flora - 1 tk 2 korda päevas

 

Rahaline kulu :

Coral Mine  21,00

H-500 -  suur purk 56,00

Hi-Fiber  – 20,00

Super Flora – 20,00 ( sisaldab 90 kapslit)

 

 

Piisab 1-st või kahest valikust nende seast.
* Lymflow – 16,00 ( sisaldab 90 tk)
* Lagritsajuur (Coral Licorice root) – 11,00 ( sisaldab 100 tk)

 

Kokku : 144,00

Lagritsajuurt ja Lym Flow-d on soovitav võtta sooja tõmmisena vastu ööd ja alusada võiks kahest kapslist tassi sooja, näppu mitte kõrvetava tee kohta, kas kumbatki koos juues panna 1 kapsli kaupa kumbastki kapslist puru sooja vee sisse või juua eraldi, kaks erinevat tassi, kasutades tassi kohta kakte kapslit ja juua neid soovitavalt mõnetunnise vahega. Järgmisel päeval lisada kumbatki 1 kapsel ja vastavalt maitsele võib iga päev kumbagi kogust ühe kapsli võrra suurendada, kas siis 5 või soovi korral või tunnetuse järgi isegi suurema koguse kaupa.

Seedepisikuid võtta soovitavalt hommikuti, tühja kõhu umbes 5 minutit enne vee joomise alutamist. koos kapsliga alla neelates- Tarbige erinevaid seedepisikuid kas koos või korda mööda, päevade lõikes vahetades ja 1-3 tk päevas.

9) Teise osana tuleb nüüd - Rakutoit

(uute elujõuliste rakkude ülesehitamine - rakuvalem 22-15-12-7-3**
Peale edukat puhastust on loomulik jätk protsessile rakkude toitmine täisväärtusliku, toitaineterikka rakutoiduga. Energia ja toonuse tõstmine, elujõud, sitkus, vastupidavus on märksōnad.

Kestvus: Järjepidevalt (kombineerider analoogseid tooteid nt: Ultimate max) kuni taas uute puhastusprogrammideni. Rakutoitu võiksime tarbida igapäevaselt, kuna tihtilugu me kulutame rohkem energiat tavatoidu seedimisele, kui me sealt vastu saame. Seega on vaja pidevalt toidulauda rikastada konsentreeritud toidulisandite abil.

😎 Kaitse - sama protsessi kordamine kaks korda aastas. ja vastavalt vajadustele programmide läbimine - nt liigesed, silmad jne.

________________________________________________
** Hõlmab täisväärtuslkku toitumist, aminohapete, mineraalide, vitamiinide, fermentide ja küllastumata rasvhapete tarbimist õiges, vajalikus koguses.

 

ü  Assimilaator      - (kõigi 7 grupi fermendid toidu seedimiseks ja väljutamise hõlpsustamiseks

ü  Vesi                 - (energia alalhoidja, nooruse säilitaja, mineraalide allikas, absorbent)

ü  H-500              - (antioksüdant, elujõu suurendamine ja kaitse keskkonna kahjulike tegurite eest)

ü  Superfloora      -  (kasulikud bakterid soolestiku mikrofloora alalhoidmiseks)

ü  Ultimate Max   -  (vitamiinide-mineraalide kompleks)

ü  Omega 3/60      - (veresoonte elastsus, immuunsüsteem, ajutoit)

ü  Letsitiin            -  (iga raku koostises, vastutab energia vahetuse ja talletamise eest)

ü  Zinc                 - (väga oluline mineraal immuunsüsteemi alalhoidmiseks)

ü  Fandetox          - (maksarakkude uuendamine ja ülesehitamine)

ü  Alfaalfa             -  (B-vitamiini allikas, neerudele toeks)

 

Kaitse - Korallivesi ja h500 (jälle ka Assimilaator ning Letsitiin) igapäevaselt, ja rakutoit.

* Lisaks Neutroonik (kiirguskaitse) telefonile, arvutile, tv.

* Looduslikud kodupuhastusvahedid - Alive seeria.

 

Loomulikult on kasulik teada, et elutegevuse käigus hakkavad peale igat puhastust uuesti kogunema erinevad kehale mittekasulikud ained, mis tähendab, et püsida pidevalt terve ilma mööndusteta on vajalik lisaks regulaarne organismi puhastus 2x aastas.

Kõikide toodete kohta on pōhjalik teave kataloogis.

Mis on saanud aga Raivost, kui endisest "püsikohast", ehk arstide sõnul eluaegsest kroonilisest bronhiidist, saate näha ja kuulda siin: https://www.youtube.com/watch?v=eVxzpKgbPok&t=186s

 

Tänaseks on Raivo tervem, kui ei kunagi varem.
Kui  ta varem sai ühte jalga vaid 5% väiksema nurga all sirutada ja tema  põlveliiges oli nii haige, mis tal enne joostagi ei lasknud, siis tänaseks saab ta jalga sirutada suurepäraselt ja jookseb, ilma, et jooksmine talle valu teeks.

Neid näiteid tervenemisest läbi regulaarse kehapuhastuse on sadu tuhaneid ja seda enam, kui  22 aasta jooksul, mil Coral Club on tegetusenud  üle kogu maailma.

 

Kogu selle teekonna vältel on oluline kindlasti jälgida ka enda toitumist, magus ja pärmitooted soovitavalt menüüst välja ja soovitav on süüa võimalikult palju värskeid tooraineid ja liha, piima tarbimine viia miinimumini, liha soovitavalt mitte rohkem, kui 50gr päevas. Piimatooted , kui vähegi võimalik asenda taimsete piimatoodetega.

Kui tekib küsimusi võib alati ka helistada mulle.

 Samuti teen kehadiagnostikat, mille kohta sa lugeda siit , ning saad endale soovi korral ka aja broneerida, kui mulle kirjutad helilondon@gmail.com :
https://londonitegevused.blogspot.com/2018/07/kehadiagnostika-annab-vastused-keha.html

 Head tervist soovides

Heli London

tel 5058051

Coral Clubi webipood: https://ee.coral.club/

Blogi: https://londonitegevused.blogspot.com.ee/

Liikme konto loomiselink:

https://coral.club/2843031.html

 

 

Kommentaarid

Populaarsed postitused