PILGUHEIT AASTASSE 2022

PILGUHEIT AASTASSE 2022

Saabuva aasta ennustust on äärmiselt raske kirjutada. Mitte seetõttu, et infot pole, vastupidi, vaid seepärast, et midagi head on sealt raske leida.

Võite ennast toita illusioonidega, et hakkab rahunemine ja kõik saab jälle korda, kuid tegelikkuses pole see nii. Jah, asjad hakkavad paranema, kuid mitte sellisel moel nagu enamus arvab ja loodab.

Maailm on täielikult muutunud ning siin pole juba ammu tegemist koroonaga. Koroona jääb, kuid pole enam ammu tõeline teema.

Aga see, mida koroona abil on tehtud ja veel teha üritatakse, toob kaasa tõelise katastroofi.

Kes arvab, et piirangute ja vaktsiiniga on tegemist mingi uue asjaga, millega harjumine toobki esialgu kaasa vastuhakku, eksib täielikult ja peab ajapikku oma mõttemaailma ümberkujundama. Aga siis võib olla selle isiku või isikute jaoks juba liiga hilja. Kahjustused, mis saadud, pole tagasipööratavad.

Omamoodi kergem on neil, kes kasutasid enda muutmiseks, korrastamiseks ja probleemide lahendamiseks ära aastaid 2012 kuni 2020.
Nad tulevad suurte hädadega paremini toime. Ülejäänutel on aga ees ootamas väga raske aeg. Ja mitte ainult järgmine aasta, vaid palju pikemalt.

Aasta 2022 on tagajärgede aasta.

Ja need, kes pole kunagi valikute ja otsuste tegemisel kasutanud oma pead ja südant, saavad teada, mida tähendab vastutus oma valikute, oma elu ja tegude eest.

Kes on lootnud vastutusest kõrvale hiilida ja andnud enda elu juhtimise kellegi teise kätesse, peab seisma kurbade tulemuste ees.

Ja kogu see õppetükk on väga valus. ❗❗

Teekond saabuvate tagajärgedeni algas juba varem. Aastaid varem. Ja siin pole juttu ainult praegu meeli erutaval koroona ja vaktsiini teemal, vaid tagajärgede juured ulatuvad palju kaugemale ja sügavamale.

Praegu nähtav ülemaailmne olukord on juba varem peidetud moel alustatu füüsiliselt nähtavale tulnud olustik.

Väga teravalt on hakanud aina rohkem silma tasapindade lõhe. Ma ei räägi siin inimeste vahele tekitatud lõhest, vaid nähtava ja peidetu tasandi vahel. Peidetud alal on salajased kokkulepped, lepingud ja stsenaariumid ning manipulatsiooni kavad, mida vägisi püütakse ellu viia.

Üks hullemaid infosid on see, et inimolenditest luuakse armeed.
Mitte vormikandjatest, vaid tsiviilisikutest.

Selle armee liikmed on kõik n-ö seadusekuulekad, oma peaga mitte mõtlejad jne isikud, keda saab suunata.

Nad ise ei saagi aru, mida teevad, kuid on väga head tööriistad, kellega rünnata ja hävitada kõiki, kes on allumatud.

Neid toidetakse illusioonidega ja upitatakse medalite ja tiitlitega. Aga nad ei näe, et juhul, kui asi n-ö hapuks läheb, on nad esimesed, kelle kukile vastutus kõikide tegude eest ja kogu süü lükatakse.

Just selle jaoks ongi neid praegu meedia abil loodud. Sõna otseses mõttes on nad loodud kahurilihaks, et varjata tegelikke tegijaid.

Need isikud ise on vaimust pimedad ega näe seda. Samuti ei näe ka need inimolendid tegelikult toimuvat, kes on määratud „armee” ridadesse. Seega on mingi aja hetk, kus kõik mattub pimedusse.

Mitte elekter ei võeta ära, vaid vaimne pimedus tuleb peale.

Räägitakse küll vaimsest ärkamisest ja teadvuse tõusust, kuid paraku on see paljude soovunelm. Tegelikkuses pole mingit massilist ärkamist. See pole ärkamine, kui saadakse aru, et astuti ämbrisse. Pole vaja segi ajada tagajärgede kogemist vaimse ärkamisega. Need on erinevad asjad.

Ärkamine on individuaalne töö ja vaeva nägemine ning need, kes loodavad massilist ülestõstmist ilma omapoolse tegevuseta, vastutuseta, ei jõua kuhugi.

Kuigi võib tunduda, et peidus toimuva vastu ei saa midagi teha, ei käi maailmas need asjad mõistuse järgi. Igale surve avaldajale tuleb koheselt vastu vastasjõud. Meeldib see kellelegi või mitte, kuid praegu on tõstetud käsi kõige loomuliku ja Jumalate poolt loodu vastu.

Seega on aastaid tagasi alustatud absoluutse võimu nimel INIMESE hävitamist. See aga tähendab, et rünnaku all on kõik Universumi seadused. On igiammune tarkus, et elu ja kõige kõrgemate jõudude loodu vastu käe tõstmine toob kaasa hukatust sellele, kes nii teeb.

Paraku just nii praegu ongi juhtunud. Ja see tähendab sõda. Sellist sõda, millele pole läbi ajaloo võrdlusi võtta. Sellist sõda pole enne kunagi veel olnud.

Aasta alguses tulevad uued survestamised, uued piirangud ja kõride kinni pigistamised.

Kõik see tõstab haripunkti viha ja suure vaenu. Lisaks ilmnevad vaktsiinide tagajärjed, mille vastu pole mingit abi.

Väga tõsine lahing tuleb seetõttu laste pärast, mis viib inimesi tänavatele ja toob kaasa kõikvõimalikke füüsilisi rünnakuid poliitikute ja politsei vastu.

Järjest kukuvad kokku kõik riigi juhtimise all olevad süsteemid. Kukub valitsus, meditsiin, haridus, korrakaitse, ajakirjandus kaotab oma võimu ja veel hulk teisi süsteeme.

Kukub kogu riik sellisel moel nagu see olnud on. See toob kaasa kaose ning uued valitsusse pääsenud ei ole võimelised midagi lahendama.

Absurdselt ja põhjendamatult tõusevad hinnad ning vaesust saavad tunda ka need, kes veel kuidagi eluga hakkama said.

Kasvab vaimselt ja füüsiliselt haigete ning enesetapjate arv.

Nähtavale tuleb see, et valitsus on oma rahva ammu reetnud ja maha müünud ning jätnud oma inimesed hätta.

Seeläbi kukuvad kokku ka illusioonid, millega varem on tegelikku olukorda ja tegusid varjatud ning milles elatud. Paljusid haarab paanika ja see kasvatab omakorda viha.

Kevadel on ohus kõik tammid ja paisud veekogudel. Asi pole veeuputustes, vaid vesi murrab takistustest läbi. Võivad mureneda need tammid, mida on arvatud kindlateks.

Loodus astub vee elemendi läbi lahingusse, mis tähendab suuri looduskatastroofe seal, kus isegi ei kardeta nende toimumist. Nii loodus kui loomastik on rahutu ning juhtuda võivad ebaharilikud lood.

Suvel on petlik rahunemine, kuid väga lühikest aega. Tohutu raev, mis vaikselt kogunenud, pääseb lahti vastu sügist.

Algab sõda, mille eest pole pääsu kellelgi ning mille eest pole põgeneda kuskile.
See sõda puudutab absoluutselt kõiki ja kogu maailma ega loe, millisel teadvuse tasandil keegi asub.

Paljudes peredes toimub lõhenemine ning vastastikku vaenu loopimine.

Ühiskond on kui deemonitest vaevatud ega oska endaga midagi peale hakata. Veel kord, see on sõda, millele analoogi pole võimalik leida.

Ka järgnevad aastad, vähemalt aastani 2024 on äärmiselt rahutud.

Tahaks öelda midagi lohutavat ja ilusat, kuid ei ole võimalik. See on maailma lõpp, millest nii palju on räägitud ja mida ammuilma ette ennustatud. On näha, et ees on ootamas ka suur kohtumõistmine. Kõik liigub praegu selle poole.

Kohtu alla lähevad kõik, kes sõja alustamisega, selle korraldamisega ja kaasa aitamisega seotud. Ei pääse ka need, kes ametist varem lahkunud. Aga see ei pruugi juhtuda veel tuleval aastal.

Nii palju on head, et need, kes on elanud südame järgi, teeninud oma Hinge ja julgevad olla sellised, kes nad algselt loodud, ehk elanud ja elavad Maailma tasakaalu seaduste järgi, jäävad selles möllus ellu.

Rahunemine toimub siis, kui sõda ja kohtumõistmine läbi. Enne pole mingit olukorra paranemist. Võitjaid on siin ainult üks. Kumb, kas hävitajad või neile vastu hakkajad, peale jääb, oleneb paljudest faktoritest, mis praegu on veel kujunemisel. Seega pole seda võimalik ette ennustada.


Allikas

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=354922943107694&id=101482961785028

Kommentaarid

Populaarsed postitused