VIIRUS EI LEVI ÜHELT INIMESELT TEISELE!!!!

 

Lugemiseks! 🤔🙏🤔
VIIRUS EI LEVI ÜHELT INIMESELT TEISELE!!!!
Jätame igasuguse mambojambo kõrvale ja räägime reaalsetest viroloogilistest ja vägagi loogilistest faktidest viiruste kohta❗️❗️❗️❗️❗️❗️⚠️
See tekst peaks olema kohustuslik kirjandus kõikides koolides ja olema üles pandud iga klassiruumi seinal!
👇
"Viirused ei saa naha või silmade kaudu kehasse siseneda, kuna limaskestad ja immuunsüsteem ei võta omaks väikeses koguses võõrvalke nagu viirused seda on.
 
Viirused ei pääse kehasse haavade kaudu, sest me veritseme väljapoole, mitte sissepoole.
Viirused ei „eksisteeri“ väljaspool Petri tassi katseklaasilahuseid ega väljaspool elavast kehast.
Viirused ei saa toimida ega paljuneda ilma neid tootva peremeesrakuta.
Viirused ei nakata rakkusid ega tungi nendesse. Viirused ei ole elus ja seetõttu poleks see võimalik.
Viirused ei lagunda elusat kudet peaaegu kunagi, välja arvatud spetsiifilistes olukordades, näiteks lastehalvatuse ja degeneratiivsete närvisüsteemi haiguste korral, kui esineb metallimürgitus.
 
Viiruste peamine ülesanne on surnud jääkainete lagundamine.
 
Rakud toodavad erinevaid viirustüvesid sõltuvalt koe seisundist.
 
Iga inimese keha suudab valmistada 320 000 erinevat viirustüve ja iga rakk suudab toota vajadusel igat tüve, kui keha seda nõuab.
 
Viirused sekventeeritakse/kodeeritakse vererakkude poolt RNA/DNA kaudu, et lagundada spetsiifilisi surnud ja surevaid kudesid ning jäätmeid.
Viirused on teatud spetsiifilise funktsiooniga valgustruktuurid.
 
Köhimine, aevastamine ja sülg ei saa olla viiruste levimise viisiks. Sülg ja limaskestad lõhustavad endas sellised valgustruktuurid nagu seda on viirused.
 
Ka naha kaudu ei pääse viirused organismi, kuna viirused ei suuda läbistada surnud naharakkude kihti.
Viirused on kehasisese keskkonna toksiliseks muutumise tagajärg.
Viirused esinevad loomadel tsükliliselt.
Viirused toituvad veres ja kudedes leiduvatest jääkidest.
 
Ainuke võimalus viiruse organismi sattumiseks mõnel teisel viisil kui kirjeldatud loomuliku rakkude poolt viiruse loomise läbi on see, kui viirus süstitakse organismi (vaktsiinide kaudu) või vereülekandega teiselt inimeselt, kellel see viirus on. 
 
Ent sellisel juhul näeb keha seda viirust võõrkoena, mis on vaja kõrvaldada.
Kuna selline võõras viirus pole loodud keha enda poolt, siis kehal puudub info viiruse tegevuse aja ja koha kohta ja samuti puudub kehal võimalus (raku poolt kodeeritud RNA või DNA) viiruse poolt kantava info dekodeerimiseks.
 
Seetõttu määratleb keha sellist viirust võõrollusena, mis tuleb kõrvaldada. Kui kõrvaldamine ei ole võimalik mikroobide abil, siis loob keha ise vastava suutlikkusega valgustruktuurid (viirused), et võõras viirus hävitada.
 
Aastase tsükli, hooaegade ning klimaatiliste ja temperatuurimuutustega seoses paiskab keha vahel üsna suuri ladestunud toksiinide kogumeid verre, et need oleks võimalik kehast välja viia. Mõned nendest mürkainetest on nii toksilised (näiteks elavhõbe, formaldehüüd jms keemilised ained), et elusmikroobid ei suuda nendest toituda ja neid kõrvaldada ilma ise suremata.
 
Keha igas piirkonnas, kus on vaja võõrkudesid kahjutuks teha, toodavad rakud seejärel neid elutuid valgustruktuure ehk “viiruseid”. Toksilised ained lõhustatakse ja lagundatakse viiruste poolt, nii et keha saaks need väljutada ning taastada homöostaasi seisundi.

Viiruseid saab biorelvadena kasutada üksnes süstimise teel, see on kindel. On võimalik, et selliseid inimese poolt loodud viirusetüvesid on lisatud olemasolevatesse vaktsiinidesse, kuid, nagu öeldud, väljastpoolt keha pärinevaid viiruseid ei tunne keha ära.

Inimloodud aineid, mida kehasse süstitakse, on siiski võimalik luua sellisel moel, et need kutsuvad inimkehas esile äärmiselt kahjustavaid reaktsioone, näiteks kudede steriliseerimise ja vaktsiiniabiainete kaudu.

Viirused ei saa edasi kanduda ühelt liigilt teisele, s.t. näiteks loomalt inimesele. Inimesel ei saa tekkida loomade grippi, kuna:
a) viirused ei ole nakkavad, ja
b) loomade RNA/DNA ei saa ühilduda inimeste RNA/DNA-ga.

Ainuke võimalus inimveres täheldada loomkudesid on loomsete kudede sissesüstimise tulemusena, mis jõuavad verre ilma seedetrakti läbimata. Ainult sellisel juhul saab sea, linnu või muu looma kude muutuda inimkehas tuvastatavaks.

Kui inimene sööb loomaliha, siis see muundatakse inimkudedeks. Inimese rakud ei suuda luua looma rakkusid või looma viiruseid. Kui inimese kehas luuakse viirused, siis need on inimviirused. Isegi kui oleks võimalik, et loomaviirus “kaaperdab” inimraku, siis inimrakk ei suuda kindlasti toota loomaviiruseid.

Koroonaviirus on hingamisteede viirus, mida loovad kopsude ja hingamisteede rakud selleks, et puhastada neid piirkondi süsteemsest toksilisusest.

Selline “külmetusviirus” tekib ja funktsioneerib järgneval moel:
Toksilised kemikaalid satuvad hingamisprotsessi käigus kopsudesse ja hingamisteedesse. 
Toksilised aineosakesed satuvad kopsude ja kopsualveoolide (vedelikuga täidetud sopised) pinnale ja neid ei ole sealt võimalik eemaldada või lagundada elusmikroobide abil, kuna need osakesed on kas toksilised või elusmikroobide jaoks töötlemiseks ebasobivad. 
Seejärel luuakse hingamisteede rakkude poolt spetsiaalsed valgustruktuurid (viirused) nende ainete kahjutuks tegemise eesmärgil. 
Selle tulemuseks on tavaliselt kerged gripilaadsed sümptomid, nende hulgas köha ja palavik, mille abil keha käivitab puhastumise ja tervenemise protsessi.
 
Köhimine aitab tuua hingamiselunditesse verd ja toitaineid. 
Toksiliste ainete eemaldamisega kaasnevad sümptomid on ka see, mis toimub SARSi puhul. 
Õhu sisse on sattunud toksilised ained, milleks on plastmassi põletamise kõrvalsaadused, formaldehüüd või tehaste korstnatest pärinevad paljud erinevad tööstustegevuse toksilised kõrvalsaadused.
 
Kõrgema ea tõttu nõrgenenud immuunsüsteemiga vanemate inimeste hingamisteedes toimuvad detoksifikatsiooniprotsessid ägedamalt ning seetõttu on nende seas ka rohkem surmajuhtumeid. 
 
Selliseid sümptomeid võib täheldada korraga miljonitel inimestel, kuna näiteks Hiinas, kus on väga tihe asustus, hingatakse pidevalt sisse toksilist õhku. See ei tähenda, et need sümptomid oleksid nakkavad – need pole seda.
 
Neli koroonaviiruse tekkimise staadiumi:
Keemiliselt toksilised ained hingatakse õhust kopsudesse ja hingamissüsteemi.
Mürgised osakesed maanduvad kopsude pinnale ja kopsudes asuvatesse alveoolidesse (vedelikuga täidetud sopised), kus neid ei saa elusmikroobide poolt lahustada.
Seejärel toodavad hingamiselundite rakud spetsiaalseid elutuid valgustruktuure (viirused), et neid aineid lagundada.
 
Tekivad kerged gripilaadsed sümptomid, sealhulgas köha ja palavik, mis käivitavad puhastus- ja paranemisprotsessi.
 
Miks viirused kehas tekivad?
Nagu varem öeldud, vastutavad fagotsüütide, seente, parasiitide ja bakterite poolt teostatavad protsessid surnud rakkude, rakujäätmete ja võõrkehade eemaldamise eest. 
 
Kuid kui koed on nii toksilised, et elusmikroobid ei suuda sellega toime tulla (sest nad surevad mürgistusse), loovad rakud elutuid lagundajaid, mida tuntakse viirustena. Need lagundavad ebavajalikud ained osakesteks, mida saab naha, lima ja soolte kaudu väljutada.
 
Viirused lahkuvad rakust, kahjustades ainult osa rakust, kuid mitte seda hävitades. Rakust väljudes reguleeritakse viiruseid valgevereliblede antikehadega, et lahustada teatud kudesid ning jäätmeid, mis on vajalik suhtelise homöostaasi taastamiseks.
 
Viirused ei hävita rakke, milles viirused on loodud, kuid teaduse väitel nakatavad nad teisi rakke ja hävitavad rakke valimatult. Selle kohta ei ole tõendusmaterjali ja see pole loogiline. Selline teooria on ilmselgelt vale, sest siis ründaksid viirused ilma põhjuseta kõiki elavaid rakke, tappes lõppkokkuvõttes alati ka kogu keha, kuid seda ei juhtu. 
Viirused lahustavad vaid surnud ja surevaid jääke peaaegu kõikides olukordades.
 
Ainus olukord, kui viirus tundub ründavat eluskudesid, on siis, kui kudedesse sisenevad metallid, näiteks lastehalvatuse (poliomüeliit) korral. 
Viirused peavad siis suunduma selgroo piirkondadesse kudesid puhastama. Kuna metalli on kehast raske eemaldada, on loomulik, et viirused lagundavad elusat kude, et need metallid eemaldada. See loob illusiooni, et viirus töötab kuidagi keha suhtes vaenulikult. 
Tegelikkuses üritab viirus keha terveks ravida süsteemse toksilisuse seisundist.
 
 
Kokkuvõte
Pole olemas muud selgitust sellele, kuidas inimkeha end üleval peab. Siin on ära toodud ainus loogiline seletus. 
Teadus on tõde varjanud peaaegu 200 aastat, kuid tõese seletuse esitasid juba 19. sajandil teadlased nagu Antoine Béchamp, kes dokumenteeris oma katsetuste abil, et viirused on oma keskkonnast sõltuvad elutud ained, mis lagundavad jäätmeid, ja et viirused pärinevad keha seest, mitte väljastpoolt.
 
Viirused pole midagi muud kui keha puhastavad valgud.  
Sama kehtib ka vähi kohta. 
Vähk on samamoodi keha enesetervendusmehhanism. 
Vähi puhul koondatakse surnud rakud, millest keha ei suuda vabaneda, spetsiaalsesse kookonisse („kasvaja”), et need rakud organismist hiljem välja viia. 
 
Keha on imeline ja leiab viise, kuidas terveneda ükskõik kui keerulises olukorras. Suurema kriisi puhul suudab keha käivitada võimsaid ja kiireid puhastusprotsesse.
 
On kurb, kuidas kaasaegne teadus on paljudes inimestes tekitanud iseenda keha suhtes valekujutelmi, luues vaid hirmu ja paanikat, mille tulemusel täituvad võimulolijate taskud rahaga. 
 
Hirm tekitab meis usaldamatuse nii meie endi kehade kui ka teiste inimeste ja looduse suhtes, pannes meid tundma võimaliku haiguse vastu kaitsetuna. Hirm on pannud meid uskuma, et haigus on midagi inimesest palju vägevamat ja et vaid meditsiinisüsteem suudab meid iseendi eest päästa.
 
Millist kasu võiksid võimukandjad sellisest kaosest saada?
 Mõelge sellele. See segadus on põhjustanud koroonaviiruse „puhangu“ ning sellest tuleneva hirmu ja kaose, mis ümbritseb seda fabritseeritud ja ülepaisutatud sündmust.
 
Seda viirust kasutatakse ilmselgelt politseiriigi-laadsete seaduste ja meetmete kehtestamiseks üle kogu maailma. See ei lõppe enne, kui piisavalt paljud inimesed pole teadvustanud seda, et neile on valetatud viiruste ja haiguste olemuse kohta."
 
TÕLGITUD EESTI KEELDE.
Täispikk originaal artikkel kogu infoga, allikate ja viidetega:👇
The Deception of Virology | Why Coronavirus Is Not Contagious

Kommentaarid

Populaarsed postitused