Jooda oma keha veega - Programm Hydramax

Sinu tervis on sinu isiklik vara - võib nii öelda ju küll.

Seni on see sinu nö vara, kuni sul on oskused ja teadmised, kuidas seda hoida - on veel kõik väga hästi, kuid kui  juba sinu tarbimises on erinevad keemilised ravimid, siis pole sinu tervis enam sinu vara, vaid juba hoopis kellegi teise oma.

Vesi on meie elus nr 1, ilma veeta ei ela meist keegi. Küll on kahjuks just inimene see, kes kohe mitte kuidagi ei armasta vett juua - ta joob ükskõik mida, aga mitte vett.

Nii mõnedki on öelnud "Ma ei saa vett juua, mulle ei maitse või mul hakkab paha või .... jne jne jne"

Kui inimene ei suuda vett juua, siis on juba tema organism niivõrd must ja saastunud, et kõige tavalisem ja puhtam vesi on justkui vastumeelne.

See on sama reaktsioon, kui inimene on päevade viisi kinnises ruumis ja läheb siis värskeõhu kätte ja saab justkui nö värkeõhu mürgituse - olete küll seda väljendit kuulnud.

Meie kehaga on sama lugu.

Neile, kes kohe üldse ei ole varem eriti veejoomise osas sõber on Coral Clubil valmis loodud komplekt, kus on sees kõik see, mida sinu KEHARAKUD, just nimelt KEHARAKUD ,  kõige enam vajavad ja nad vajavad bioloogiliselt omastatavat vett ja just seda Coral Club oma põhitootega on inimestele pakkunud juba aastast 1998

Mida see valmis komplekt siis sisaldab :

Coral-Mine – suurendab keha elujõudu, muutes vee koostist rakutasandil ja aitab tagada selle optimaalse рН-taseme.


H-500, 60 kapslit – energia, jõu ja taastumise allikas, mis tagab füüsilise ja intellektuaalse tervise. Parandab vee redoks-omadusi.


PentoKan, 60 tabletid- kaalium aitab kaasa närvisüsteemi normaalsele talitlusele ja normaalsele lihaste tööle. Vitamiin C aitab vähendada väsimust ja kurnatust ning aitab kaasa immuunsüsteemi normaalsele talitlusele. Tähtis on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili.
https://ee.coral-club.com/shop/products/803800.html?REF_CODE=819633947537

Kuidas kasutada :
Coral Mine
üks filter aseta 1,5 liitrilisse pudelisse ja vala kraanivesi peale - jood seda päeva jooksul toidu vaheaegadel ehk siis min 15 minutit enne söömist ja ca 2 tundi peale söömist.

Samasse pudelisse võid panna ka 1-2 Pentokani tabletti, see lahustub vees kenasti ära, kuid võib ka eraldi klaasi veega ära lahustada ja ära juua.  Vali endale parim viis.

H-500 - võib samuti võtta soovi korral kapslist lahti ja lisada ka samasse vette, korralikult läbi loksutada ja juua päeva jooksul.
Võid ka võtta hommikuti 2 kapslit veega.

Kui sa oled kohvijooja - siis võid ka ühe kapsli lahti võtta ja valada oma kohvitassi ja segad ära  - see muudab kohvi maitse pehmemaks  ja neutraliseerib ka kohvis olevaid toksiine.

Viide programmile : https://ee.coral.club/shop/hydramax-europe.html?REF_CODE=301612028998&offer=803800

Seda programmi võib teha lausa kaks kuud järjest ja siis liikuda edasi programmiga Coral Detox, mille kohta info leiad juba siit postitusest
https://londonitegevused.blogspot.com/2019/12/esimesed-90-paeva-coral-clubis-kuidas.html

Siin on ka viide 2021 aasta tehtud põhjalikule uuringule Coral Mine vee kohta
https://waterjournal.org/volume-12/jerman/

Kui sul täna ei ole veel Coral Clubi kliendinumbrit, siis 

viite tasuta klubinumbri loomiseks leiad siit :

Head tervist soovides
Heli London-Kalinin
tel 5058051

Kommentaarid

Populaarsed postitused