Astmast tervenemise kogemus


Astmast tervenemise kogemus
Coral Club tervisetoodete kasutamise tulemus!

Saadud Tervise paranemise tulemus, saadetud P. Juraite poolt

41 a. naine alates 2000-2003 aastatel oli korduvalt haige põdedes bronhiiti ja esinesid hooti hingamis raskused. Mitmetel kordadel viibis haiglaravil, kus talle pandi diagnoosiks II astme astma. Arst kinnitas, et see ei allu ravile ja kogu elu tuleb kaasas kanda inhalaatorit.

Tihti juhtusid astmahood ägenema kontserdil olles, köha oli kuiv ja tugev, mis kulmineerus oksendamisega ja ägedate hingamis raskustega. Ainult inhalaatori kasutamine aitas sellisest seisundist väljuda.

Sellised sümptomid avaldusid samuti suletud ruumides, suvel ja talvel. 2003 aastal tutvus ta Coral Club-iga ja otsustas hakata selle liikmeks. 

Ta alustas Coral-Mine vee joomist. Mõne aja möödudes tegi esimese Colo-Vada Plus organismi puhastus programmi ja pärast seda täheldas ta märgatavat tervise paranemist. 

Seejärel soovitati talle teha kehadiagnostikat teha, et näha, mis seisus tema organimis on ning talle koostati tervise taastamise programm mille kohaselt kasutas veel mitmeid looduslikke vahendeid nagu:
 MSM (looduslik väävel microhydriniga),
Microhydrin, erinevad Vitamiinid.

Veel tarbis ta Sipelgapuu koort (Pau d Arco) ja kolloidhõbedat (Silver-Max) samaaegselt ja pärast kolme kuulist tarbimist märkas, et kuiva köha hoogusid tal enam ei teki.
Aasta jooksul tegi veel ühe Colo-Vada organismi puhastuse kuuri ja seejuures tarbis igapäevaselt piisavas koguses Coral-Mine vett ja teisi Coral Club toidu rikastajaid.

Sellest ajast peale puhastab ta oma organismi Colo-Vada programmiga vähemalt 1 korra aastas ja juba üle kolme aasta pole esinenud ühtegi astma sümptomit. Läbides arsti juures uuringud ei suutnud arst seda uskuda ja isegi kahtles selles kas varem pandud haiguse diagnoos õige on. Arsti teadmiste kohaselt astma sümptomid nii kergelt ja suhteliselt kiiresti ei möödu.
Isiklikust kogemusest võin väita, et nendest toodetest on abi. Kui sinulgi on terviseteemasid, mille lahendamist oled juba ammu otsinud, siis kirjuta mulle.
Ära ela puudulikku elu. Kõrvaldame koos tervisehädad, millele meedikud kahjuks alati abikätt ei suuda ulata.

Kasutades dr. Olga Butakova sõnu:
" Pole olemas ravimatuid haigusi, vaid tuleb leida õige tee nende lahendamiseni"
Mõni teekond tervenemiseni võtab aega 3 kuni isegi 5 aastat.

Soovitan ära vaadata selle loengu, mis annab kõige parema ülevaate, terviseklubi kontseptsioonist.
https://youtu.be/qKwoxve9bYw

Head tervist soovides

Heli London-Kalinin
tel 5058051

Klubiliikme loomise link:


Kommentaarid

Populaarsed postitused