Keha on isetervenev sùsteem

Ma olen enam, kui veendnud, et nii mõnedelegi läheb see kirjutis vägagi korda ja mõni ehk hakkab hoopis teisepilguga maailma vaatama

Aigar Säde kirjutab: "Meditsiinimaffia valeinfo võimusest (programmidest) väljumiseks on vaja teadvustada (end ümber programmeerida):

Keha on isetervenev süsteem (minu arvates geniaalne ja täiuslik). Inimese ülesandeks on luua tingimused, et keha saaks olla tasakaalus, tervik (sõna tervis vihjab tervikuks olemisele ehk terveks olemisele).

Tervenemise süsteemid on keerukad, toon siin välja mõned lihtsustatud mõisted:

1. Palavik

Palavik on keha sisemise tule intensiivistamine, kus keha tõstab temperatuuri äärmisel vajadusel peaaegu 42 kraadini. Osad patogeenid hakkavad lagunema alles 40,5 kraadi juures. Kui palavik jõuga (ravimitega) maha võtta, jääb patogeen hävitamata ja kehal ei ole muud võimalust kui see kapseldada/isoleerida. Osa tervikust saab seega blokeeritud ja inimene ei tunne ennast enam tervena (tervikuna).

Kui on vaja tervendada mingit kollet, tõstab keha temperatuuri vaid selles koldes (seda on näha naha punetamisena nt muhkude vm traumade puhul).

Kui sissetungija on hävitatud, lõpetab keha palavikureaktsiooni. Peale seda käivitab keha läbipesu funktsiooni, kaasates sellesse ka higistamise. Kui sissetungijat ei olnud võimalik esimesel korral hävitada, kasutab keha peale puhkamist palavikku korduvalt kuni eesmärk on saavutatud.

2. Paistetus.

See on olukord, kus keha pumpab tervendatavasse kohta vett, et garanteerida mürkide väljavedu ja kindlustada toitainete (keha kasutab remondiks erinevaid toitaineid, nt vitamiinid, mineraalid, aminohapped jne) juurdepääs. Paistetust ei tohi maha suruda/alandada. Samamoodi ei tohi traumeeritud liigestest, kopsudest, villidest vm kohtadest sinna keha poolt koondatud vett eemaldada - sellega katkestatakse või pikendatakse tervenemisprotsessi.

3. Mäda.

Mäda on keskkond, kus organism loob traumeeritud piirkonda uued närvirajad. Kui töö on tehtud, avab keha mädakolde. Kui mäda eemaldada, on pahatihti tulemuseks antud piirkonna tuimus või liikumatus, armid.

4. Nahaprobleemid.

Nahk on kõige suurem mürkide eemaldamise organ. Kui keha sisesüsteemid ei saa liigse koormuse tõttu mürkide eemaldamisega hakkama, käivitab keha ka naha kaudu puhastumise (meditsiini keeles nahahaiguse).

5. Lima.

Lima loob organism viiruste, algloomade ja mittevajalike bakterite eemaldamiseks. Nt kui sööte mingit toitu, millest keha saab puuduvaid aineid, saab ta käivitada limareaktsiooni eelnevalt kogunenud saaste eemaldamiseks. Nt toorpiima joomine tekitab lima niikaua, kuni saaste on eemaldatud - peale seda enam lima ei teki.

6. Allergia

See on olukord, kus keha puhvertsoon on täis (nagu veeklaas, milles on vett nii palju, et ühe tilga lisamisel voolab kuhi maha). Allergia puhul tuleb mürgid kehast eemaldada (klaas tühjendada) - ravimid teevad olukorra hullemaks.

7. Rasvumine.

Keha kasutab rasvarakke, kui ta ei suuda mürke väljutada, nende blokeerimiseks/ladustamiseks. Mida rohkem mürke, seda suuremaks rasvarakk kasvatatakse. Kui inimene tahab liigsest rasvast vabaneda, tuleb tal keskenduda mürkide väljutamisele. Kui inimene ennast kaalu langetamise nimel näljutama hakkab, pääsevad ladustatud mürgid taas liikvele. Kui olukord väga hulluks läheb, hakkab inimene kontrollimatult sööma, et taastada rasvarakkude mahutamisvõime. Moodne kaalulangetamine on tervisele ohtlik üritus.

Üks suurimaid reostajaid on kuumtöödeldud toit. Loodus on varustanud taimed ja loomsed saadused ensüümidega, mida keha kasutab toidu lõhustamiseks. Kui ensüümid kuumusega hävitada (need hakkavad lagunema alates 42 kraadist), jääb toit seedimata ja siin tulevad mängu roiskbakterid, kelle elutegevusest pärineb hulgaliselt organismile mittevajalikke aineid ehk mürke. Mängu tulevad ka kõikvõimalikud seened, kelle ülesanne on organismi tasakaalustamiseks toituda mürkidest. Selline keskkond on sobilik ka paljudele parasiitidele.

Tuleb teada, et me ei toida sissesöödud toiduga mitte oma keha vaid baktereid, kelle ülesanne on muundada toit organismile vajalikku olekusse, et sellega keha toita. Antibiootikumid tapvad valimatult kõiki baktereid, seetõttu järgnevad suvalisele antibiootikumikuurile seedeprobleemid ja keha üldmürgisuse tõus. Isude tekitajad on bakterid. Kui minna üle 100%-lisele toortoitumisele, tekib alguses meeletu nälg kuumtöödeldud toidu järele - roiskbakterid nõuavad süüa. Siin tuleb üleminekuperiood lihtsalt ära taluda. Kui roiskbakterid enam süüa ei saa, on nad sunnitud kehast lahkuma. Tervise kõrgeim tase on võimalik vaid toortoiduga. Ka vesi kaotab kuumutades (üle 42 kraadi) oma elava/elustava toime.

Bioloogiline elu lõpeb alates 42 kraadist. Toortoidu bakterite jaoks on kehas ette nähtud pelgupaik - ussripik, mis on varustatud spetsiaalse klapiga. Kui inimesel see elund välja lõigata, kaotab ta puhvertsooni.

Tuleb välja, et kuumtöödeldud toit suruti peale ristiusu poolt. Enne seda oli inimeste keskmine eluiga kusagil 95 aastat.

8. Depressioon.

Tavaliselt on see olukord, kus magneesiumi-kaltsiumi suhe on paigast ära (see ei ole psüühikaprobleem vaid ainepuuduse tagajärg). Kui kehal pole piisavalt magneesiumi, hõivab kaltsium magneesiumi koha, mille tulemuseks on raku surm. Iga rakk on tervikus kui pisike arvutuselement, mille töö tulemusel on keha tajud, sh ka mõtlemine ja arusaamine, võimalik. Kui rakud ei ole võimelised infotöötluses osalema, jäävad inimese mõtted läbi töötamata ja ta mattub lahendamata ülesannete kuhja alla, muutub depressiivseks.

9. Vähk.

See on olukord, kus keha loob blokeerrakud (med. keeles vähi- või kasvajarakud), et tõkestada mürkide, seente, mikroorgamismide, usside jne ligipääs elutähtsatesse kohtadesse. Metastaasid on organismi loodud lisablokeerrakud, millega blokeerida meditsiini poolt sisestatud vähivastased mürgid. Kui patogeenid eemaldada, muundab keha blokeerrakud tavalisteks rakkudeks tagasi.

Kui veres on põletikunäitajad, iseloomustab see olukorda, kus keha tegeleb taastusprotsessiga. Paanika asemel peaks olema õnnelik, et keha on veel võitlusvõimeline.

Ravimine - keha reaktsioonide mahasurumine

Tervendamine - mürkidest vabastamine ja toitainete puudujääkide kompenseerimine.

Ravimite kõrvaltoimed on tegelikult põhitoimed, ära lase end eksitada. Kui keha saab mürke juurde, käivitab ta nende vastu võitlemise, mida nimetatakse kõrvalnähtudeks.

Tervendamisel saab keha võimaluse vanadest mürgikolletest vabanemiseks, nn kõrvaltoimed on vanade, kapseldunud kollete tervendamine. Väliselt on toimed sarnased, aga sisuliselt on tegemist vastanditega."

Sellel mehel on ka väga põhjalik webileht
http://www.aigarsade.com/, kus on lugemist kohe päevadeks, kui mitte kuudeks.

Olen ise samuti viimased 4+ aastat hakanud hoopis teistmoodi nägema enda toidulauda ja mõistma sedagi, miks haigused üldse tekivad, just seepärast teengi seda mida ma teen - jagades infot, kuidas anda oma kehale parimat, et püsida tervenda.

Tänud Aigar Säde, et ole nii suure töö ära teinud, et kogu see info jõuaks nendeni, keda see kõnetab.

Kommentaarid

Populaarsed postitused