Naha probleemid on sinu keha sisemisemaailma peegeldus

Meie keha on üks tervik ja tegelikult nii loogiline.

Sageli toon inimesele välja võrdluse:
Kui majal on kanalisatsiooni torustik umbes, siis on ju kogu maja eluolu häiritud - aga inimesel on selleks nö kanalisatsiooni torustikuks meie soolestik (peensool ja jämesool, ka lümfisüsteemi nimetatakse vahel inimese üheks kanalisatsioonisüsteemiks, kuid täna on teema just soolestik) ja kui "kanalisatsiooniga" on mingi probleem, siis on ka inimese eluolu häiritud - tekivad nahaprobleemid, lööbed, vistrikud, haavandid, punetused nahal, dermatiidi vormid, psoriaas, akne jne jne jne. 

💢💢 
Probleemid nahal ei ole mitte midagi muud, kui sinu keha sisemise maailma peegeldus. 💢💢

Kui probleem on juba roninud naha peale, siis järelikult on kehas endas see probleem juba väga kaua arenenud ja selleks, et probleem üldse nahale jõuaks on ta eelnevalt läbinud erinevad keha nö kihid - seega - probleem ise on olnud juba päris mõnda aega.
Sellest lähtuvalt ei ole abi naha peale mingite kreemide, palsamite, seerumite jne mätsimisest, vaid lahendust tuleb hakata teostama seest poolt.

Mõtle natuke ise ka kaasa - kui sa probleemsele nahale paned peale kreemi,  mis tulemuse see sulle annab ? Sa ju nö mätsid selle probleemi kinni , aga edasi ?




Vaja on samm sammult hakata keha puhastama seest, mitte väljastpoolt. Ja see ei ole päris nii, et tegin nüüd ühekorra ära ja nüüd on korras. Jah - nüüd, kui tegid, siis on korras, aga see ju ei jää korda. 

Kui enda kodu koristad ehk teed nö suurpuhastuse, kas siis sa rohkem mitte kunagi enam oma kodu ei puhasta ?
Puhastad ju küll ja sa teed seda regulaarselt. Sa puhastad vs koristad enda kodu iga nädal või vahel lausa igapäev, suurema puhastuse teed ehk kord kvartalis.


Sinu kehaga on täpselt sama seis - ka sinu sisemine keha vajab regulaarselt puhastust. 

Coral Clubil on selleks kindlad juhtnöörid, kuidas ja milliste lahendustega seda teha ja olles ise järjepidev ja järjekindel - siis on ka tulemused mõnede kuude möödudes näha.
Jah, see protsess peab mahtuma ka sinu kuueelarvesse suurus järgus 50-80 eurot kuus( mõnel kuul veidi rohkem, mõnel vähem), kuid sinu tervis on ju sinu enda kalleim vara ja seda hoida on kindlasti soodsam, kui hiljem nö parandama hakata. 


Siit edasi soovitan liikuda selle kava järgi ja poole aasta pärast on sinu keha sinule ülimalt tänulik
https://londonitegevused.blogspot.com/2019/12/esimesed-90-paeva-coral-clubis-kuidas.html

Nõustan ja toetan hea sõnaga sind sellel teel ja alati võid  kirjutada mulle meilile : helilondon@gmail.com või siis helistada tel 5058051

Kommentaarid

Populaarsed postitused