Colovada 3 päev

Jätkan Colovadaga.
Mis on siis Colovada ?
Nagu enne lühidalt kirjutasin, siis Colovada on sügav sooltepuhastus. Oluline on teada, et inimene, kes ei ole kordagi oma keha sisemiselt puhastanud, siis koheselt Colovadaga alustada ei tohiks. Pigem on õige öelda, et ei ole soovitav. Enne Colovadat tuleb kindlasti läbi teha vähemalt 3 korda parasiidikuur ehk siis vere- ja lümfipuhastus. Selleks on eraldi programm olemas. Kui soovid, siis kirjuta mulle helilondon@gmail.com ja siis juba suhtleme edasi. 

Iga inimene on individuaalne, see mis toimib ühe inimese peal, ei pruugi toimida teisel, seetõttu on personaalne suhtlus väga oluline.

Kuid mida mina siis hetkel teen ? 
Hetkel on ettevalmistus kuur, mis kestab kokku 7 päeva.
Igaks päevaks on oma komplekt kapsleid - üks on hommikuks ja teine õhtuks.

Mis siis esimeses komplektis sees on ?

Altimeit:
     Sisaldab : A-, E- ja C vitamiini, D -vitamiini ja kaltsiumi, B grupi vitamiine, tsinki, rauda, joodi, seleeni, lisaks veel  cayanne´i pipart, kummeliõisi, magusjuurt (lagrits) ja kibuvitsamarju. See kõik on ühes komplekses tabletikeses.

Mega Atsidofii:
     Sisaldab: häid baktereid  - lactobacillus acidophilus ja bifidobacterium lactis. Need kaks bakterit on inimese soolestiku mikrofloora aluseks 85-90% täiskasvanutel. 

C- vitamiin (500 mg):
    ehk L-askorbiinhape ehk L-askorbaat (ka vitamiin C) on bioaktiivne essentsiaalne biomikromolekul, tugev hape, ka vesilahustuv vitamiin ja antioksüdant, mis on mikrokogustes igapäevaselt vajalik mitmete organismide paljude füsioloogiliste protsesside normaalseks toimimiseks 

Lutsern (Alfalfa):
        Lutser rohelised lehed sisaldavad kaheksat asendamatud aminohapet, mida inimorganism ei tooda. Taim on rikkalik A-, K-, B1-, B2-, B6-, E-, D2- ja D3-vitamiinide, mineraalainete, eriti kaltsiumi, fosfori ja fluori, saponiinide, isoflavonoide ja paljude teiste bioaktiivsete ainete poolest.

Ameerika türnpuu(Cascara Sagrada):
          Sisaldab: Purshi paakspuukoort, millel on lahistav toime, reguleerib soolestiku lihastoonust, stimuleerib kogu seedesüsteemi sekretsiooni ja soolestiku peristaltikat.

Droogisegu nr. 2:
           sisaldab: kaltsiumkarbonaat 100 mg, droogisegu (küüslauk, põld-lambaläätse seemned, kassia (senna) koor, punase ristiku õied, kobar-lursslille juured, kanada koldjuur, punane salvei) 425 mg, ränidioksiidi, taimset steariinhapet, tselluloosi, magneesiumstearaati.

Musta pähkli lehed:         
          Must pähkel on rikas vitamiinide, mineraalide ja aminohapete poolest, seepärast on ta eriti kasulik kurnatud, haigetele inimestele, kes kannatavad vitamiinipuuduse (avitaminoosi) all. C-vitamiini leidub temas kaheksa korda enam, kui mustsõstras ja viiskümmend korda rohkem kui tsitrusviljades, mis teeb temast suurepärase antioksüdandi.
Musta pähkli lehed sisaldavad suurel hulgal linoleenhapet, mille tarvitamine aitab vähendada kolesteriini taset veres. See toidulisand aitab vähendada ka vere suhkrusisaldust.

Kokku on 10 kapslit hommikul ja 10 õhtul. 


Sellel etapil valmistub organism puhastumiseks, toksilised ained viiakse organismist välja. Organism saab nüüd täielikult kätte toitained, millega tema talitlus normaliseerub.

Täna hommikune kaalunumber oli 81,4 kg. 

Mida ma söönud olen nendel päevadel ?

 Ehk siis nagu pildilt on näha, siis salatit. Täna õhtusöögiks oli salat tüki lõhega. 

Programmi toimimise ajal asetleidev kehakaalu vähenemine on tingitud soolestiku vabanemisest kivinenud väljaheidetest ja organismi puhastumisest toksiinidest ning jääkainetest, aga ka spetsiaalsest 4-päevasest dieedist. 

Järgmine etapp saabki olema nö savipäevad. Nö "savipäevadega" alustan 17 juunist. 

Kommentaarid

Populaarsed postitused