Maksapuhastus

Tere lugeja.

Colovada on nüüdseks läbi saanud ja edasi liigun järgmise programmiga.
Colovada ajal olevad nö savipäevad olid suht kerged. Nälja tunnet ei olnud. Savi segu tegin smuutiga, mille blenderdasin nutribulletis ära, nii sai segu ühtlasem. Kui käsitsi savisegu kas veele või mahlale sisse segada, siis minul on sageli tükid sisse jäänud, kuid nüüd tegin enne smuutisegu valmis ja siis valasin sisse ka savisegu ja lasin veel ca mitu jagu masinal vuristada. 
Põhiline smuutisegu oli - pool banaani, mahlaapelsin (Rimis on müüa just mahlaapelsini) ja korralik peotäis spinatit. Vahel panin apelsini asemel mangot. 
Füüsiline kaalukaotus ei olnud nii suur, kui ootasin, aga 5,5 kg sisemist sodi sai vähemaks küll. 

Üsna pikka aega ei ole meie koduses menüüs olnud vorstikesi nagu grillvorst, viinerid jms. Nüüd, kuna poiste isa on Eestis , siis tegid nad oma elukaaslasega aias grillvorsti ja viinereid. Poisid tõid ka koju, mis järgi jäi.  Kuidagi täiesti mõtlematult sõin 2 grillvorsti ära ja mõned tunnid hiljem ei olnud just kõige parem olla. Ka järgmisel hommikul olid kõrvetised ja enesetunne kehva. Tegin endale tavapärase salati, mida viimastel kuudel olen teinud ja päev lõpuks oli enesetunne normis, ei ole enam kõrvetisi ega ebamugavat enesetunnet.

Siit moraal - ei ole mõtet toppida suhu seda, mida mõnda aega söönud ei ole, seda veel eriti peale colovadat. Aga nagu sageli öeldakse, kõik tuleb ju ikka enda peal ära katsetada.

Järgmise programmina võtan ette maksapuhastuse. Seda enam, et maks ja silmad on omavahel seotud ja kui probleem on silmadega, siis on probleem ka maksaga. Maksaprobleemidest annab sageli märku ka nahk. Kui nahale tekivad seletamatud lööbed, siis viitab see probleemidele maksaga.

Maksa ülesanne on koguda verd ja puhastada seda mürkainetest. Maks produtseerib sappi  - seedenõret, millega organism aktiveerib seedimist. Maks kontrollib sidekoes ja liigestes kulgevat vereringet. Kui inimeses tekib suur viha- või ärevushoog, siis see kindlasti kahjustab maksa (meenutagem väljendit "ütles sapiselt").
Maksa vaenlased on ka viirused, rasvane toit, alkohol, uimastid ja ravimid. Maksa paariline on sapipõis, mis kogub maksast tulevat sappi ja annab selle õigel ajal välja, aidates sellega kaasa seedimisele. Pealse selle maks nö avaneb silmades ja kontrollib nägemist.

Maks on meie kehafilter ja seda tuleb aegajalt puhastada. 
Maks on selles osas omapärane organ meie kehas, et ta ei anna kuidagi eriti märku, kui mingi probleem on. Märke, kui selliseid tuleb osata ise märgata.

Maksapuhastuseks on Coral klubil suurepärane toode Fan Detox ja veel mitmeid häid tooteid.
Fan Detoxi kohta on youtubes ka mitu head videot.

Video ise on vene keeles. Väga palju väärt infot ongi just vene keeles. 

Kindlasti on olulisel kohal ka ükskõik millise keha puhastuse puhul toitumine. 
Kuid milline võiks olla programm maksapuhastuseks: 
 
Kõik vajalikud tooted programmi jaoks saad osta siit:
https://ee.coral.club/

Maksapuhastuse programm: 
1) Korallivesi – Jätkata vee joomist kogu kuuri vältel. (1,5l päevas).2) Artichoke – Võtta 3 kapslit õhtul 30min peale söömist.
Artišokis sisalduvad silimariin ja teised bioflavonoidid (raviomadustega taimsed pigmendid) mõjuvad hästi maksahaiguste korral ja aitavad organismi kaitsta neerusid kahjustavate toksiinide eest
3) Coral Letsitiin1 kapsel 2 korda päevas (hommikul ja õhtul) 
aitab tõsta organismi vastupanuvõimet toksiliste ainete – alkoholi, ravimpreparaatide, konservantide jt mõju suhtes, parandab maksa detoksikatsioonivõimet, aitab normaliseerida sapi koostist ja eritumist.
5) Fandetox – 1 hommikul ja 1 õhtul  (lahustada vees ja juua teena)  30min peale söömist
viib normi vere kolesteroolitaseme, normaliseerib sapi moodustumist ja rasvade ainevahetust maksas, kaitseb organismi toksiinide eest
6) Assimilaator 1-2 kapslit 2x päevas 30min enne söömist -
varustab organismi unikaalse ensüümide kompleksiga.
7) Zaferan 1 hommikul – 1 õhtul enne sööki
maksa ja sapipõie tervist toetav toode. Kurkumi risoomis sisalduv kurkumiin tugevdab sapipõie kokkutõmbeid ja maksarakkudes sapphapete moodustumist ja sapi äravoolu ning alandab veres halva kolesterooli (madala tihedusega lipoproteiinide) taset.



Kuur vähemalt 30 päeva, siis võiks teha ca 7-14 päevase pausi, et toita keharakke ja uuesti korrata.  Soovitatakse ka kuni 6 kuulist puhastust väikeste pausidega. 

Terviseklubi kasutajakonto loomiseks kasuta seda viidet : 
https://www.coralorder.com/et/registration/?REF_CODE=819633947537

Võimaldab tutvuda kogu pakutava toodete loetelugaja on kohustuste vaba.
Lisainfot saad alati küsida meili teel : helilondon@gmail.com

Kommentaarid

Populaarsed postitused